FOTBAL: Pustai - "Vreau să batem Bistriţa lui Halagian"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, vineri, că jocul cu Gloria Bistriţa va fi dificil, deoarece echipa lui Halagian este în creştere de formă, însă speră ca elevii săi să înregistreze al şaselea meci consecutiv fără înfrângere în campionat, transmite corespondentul NewsIn.

"Vrem să continuăm seria meciurilor fără înfrângere, cu toate că Gloria Bistriţa şi-a revenit, iar în ultimele evoluţii a arătat o creştere de formă. Sperăm că jucătorii noştri s-au refăcut şi moral, şi fizic, iar la Bistriţa vrem să jucăm la fel de bine ca şi în celelalte deplasări. Nici cu Vasluiul nu am jucat rău, deoarece ca şi consistenţă, ca joc, am dominat clar, doar că nu am marcat", a spus Pustai.

Acesta spune că pentru a pleca neînvinşi de la Bistriţa, elevii săi trebuie să practice "un joc sigur în apărare, să nu comită greşeli şi să aibă o posesie bună la mijlocul terenului, după care să declanşeze atacţiuni pe care să le finalizăm".

Gaz Metan nu a mai pierdut un meci în campionat de pe 13 septembrie, când a fost învinsă pe teren propriu, de Steaua, scor 2-4, iar de atunci a mai obţinut două victorii şi trei remize.

Partida Gloria Bistriţa-Gaz Metan Mediaş, din etapa a 12-a a Ligii I, se va disputa, luni, de la ora 18:00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite