Hai Croaţia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântece şi voie bună la sosirea naţionalei croate în Austria. Circa 1.000 de suporteri şi‑au aşteptat favoriţii la aeroport. Fanii, majoritatea cetăţeni austrieci de etnie

Cântece şi voie bună la sosirea naţionalei croate în Austria. Circa 1.000 de suporteri şi‑au aşteptat favoriţii la aeroport.

Fanii, majoritatea cetăţeni austrieci de etnie croată, au cântat şi au dansat când băieţii lui Slaven Bilici au coborât din autocar în micuţul sat Bad Tatzmannsdorf.

Au jucat fotbal cu localnicii

La primul lor antrenament pe pământ austriac, croaţii au schimbat câteva pase cu băieţii din localitate şi au dat o grămadă de autografe. "Am fost încântaţi de modul în care am fost primiţi. Acum suntem într-o stare de spirit foarte bună pentru a putea aborda cu succes acest turneu final", a declarat atacantul Mladen Petrici.

Bad Tatzmannsdorf are o populaţie de 1.329 de locuitori şi este cunoscut în Austria, şi nu numai, pentru bazinele cu apă termală. În aceste condiţii, tehnicianul Bilici nu-şi face probleme că elevii săi vor pierde nopţile la distracţie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite