Hagi face curăţenie la Galatasaray! Misimovici a fost exclus din lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Eşecul cu Manisaspor de etapa trecută, 0-2 pe „Ali Sami Yen”, l-a făcut pe Gică Hagi să ia primele decizii importante la Galatasaray. Presa turcă scrie azi că bosniacul Zvjezdan Misimovici a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua.

„Chiar dacă eşti cel mai bun jucător din lume, fiecare antrenor are sistemul lui şi e posibil să nu te potriveşti. Deocamdată o să mă antrenez separat, încă nu ştiu ce urmează” a declarat internaţionalul bosniac pentru Radyospor.

Conform presei locale, Hagi a fost nemulţumit de evoluţia lui Misimovici din meciul cu Trabzonspor, din urmă cu două etape, drept pentru care acesta nu a evoluat în meciul de cupă cu Denizlispor. „Regele” i-a mai acordat mijlocaşului o şansă cu Manisaspor, în ultima etapă, când l-a trimis în teren în repriza secundă, dar felul în care bosniacul a răspuns cerinţelor tactice l-a înfuriat mai rău pe tehnicianul român, care a cerut ca jucătorul să fie exclus din lot.

Misimovici a fost transferat în această vară de la Wolfsburg pentru 8,5 milioane de euro, o revenire a sa în fotbalul german nefiind exclusă după ultimele evenimente. Wolfsburg sau Schalke, care l-a dorit şi în vară, ar putea fi următoarele destinaţii ale internaţionalului bosniac de 28 de ani.

Agenţia Ajansspor notează tot azi că Marius Alexe de la Dinamo ar putea fi înlocuitorul lui Misimovici din iarnă. Conform sursei menţionate, Galata ar plăti pentru român şase milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite