Hagi este „zero“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi
Hagi

Antrenorul român al lui Galatasaray a pierdut derby-ul cu Beşiktaş (1-2) şi a fost intens criticat pentru opţiunile tactice. Viitorul „Regelui“ pe banca turcilor depinde de rezultatele din cele trei etape rămase până la pauza de iarnă.

„I love you, Hagi!", au strigat din nou fanii Galatei după eşecul pe teren propriu cu Beşiktaş (1-2), furia acestora îndreptându-se momentan doar asupra başkanilor din conducere. Încă menajat de suporteri, tehnicianul român a fost pus la zid de presa de la Istanbul.

„Contribuţia lui este zero! Nu arată ca un antrenor care să acţioneze pozitiv cu deciziile de pe bancă", a titrat „Akşam", reproşându-i schimbările neinspirate. „Balonul Hagi s-a spart!", a scris şi „Vatan", întrebându-se de ce nu a fost titularizat Milan Baros, de ce a fost schimbat Servet şi de ce mijlocaşul Cana a ajuns să joace fundaş central.

Trei meciuri decisive

Cu Hagi pe bancă, Galata nu are decât o victorie în şase meciuri şi e pe locul 10 în campionat, la 16 puncte de liderul Trabzonspor şi la doar şase de retrogradare. Astfel, de-acum înainte, orice alt eşec i-ar putea fi fatal „Regelui".

Dacă nu va obţine punctaj maxim în ultimele trei etape înainte de pauza competiţională de iarnă (cu Kasimpasa, Genclerbirligi şi Konyaspor, echipe din coada clasamentului), Hagi va intra cu siguranţă şi în gura suporterilor, care nu se vor sfii să ceară inclusiv demisia românului.

"Consider că am făcut unele alegeri greşite. De acum trebuie să schimbăm totul şi să învingem."

Gică Hagi
antrenor Galatasaray

5 puncte din 18 posibile a obţinut Hagi în campionat. „Regele" a mai înregistrat o victorie  în Cupa Turciei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite