Hagi a dat vina pe vânt după eşecul umilitor cu Istanbul B.B.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezastru pentru Galata lui Gică Hagi, umilită de Istanbul Buyuksehir Belediyespor cu 3-1 în campionatul Turciei. "Cim-Bom" a condus cu scorul de 1-0, însă a încasat 3 goluri in numai 15 minute, tehnicianul român fiind distrus de defensivă.

"Suntem într-o situaţie dificilă", a spus Gică Hagi la finalul meciului de azi, încercând să comenteze ceea ce s-a petrecut pe teren. "Totul mergea bine, dar au venit câteva greşeli care ne-au costat. Rezultatul a fost influenţat şi de condiţiile meteo. În prima repriză, vântul ne-a avantajat, însă în partea secundă a bătut împotriva noastră", a precizat "Regele".

Galata a inceput bine pe Atataturk din Istanbul, cehul Milan Baros deschizând scorul în minutul 14. Cu Stancu, Culio şi Zapata titulari, echipa lui Hagi părea că se îndreaptă spre o victorie. Bogdan Stancu a ratat incredibil în debutul părţii secunde, fostul stelist luftând din poziţie ideală.

Pentru Hagi au urmat 15 minute de coşmar. Kurtulus l-a scăpat din marcaj pe Unal care a pătruns în careu, a centrat şi Holmen a restabilit egalitatea în minutul 61. Cinci minute mai târziu, Cana a degajat balonul într-un coechipier, Unal a preluat şi i-a pasat lui Akin, care a înscris simplu, fără ca Zapata să se poată opune. În minutul 76 a venit şi golul de 3-1, Akin transformând un penalty provocat de Kazim Richards.

Hagi îşi joacă viitorul miercuri, când echipa sa primeşte vizita celor de la Gaziantepspor in Cupa Turciei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite