Hagi le răspunde contestatarilor: “Sunt antrenor! Nu cedez la greu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi s-a chinuit degeaba să redereseze echipa în ultima lună
Gheorghe Hagi s-a chinuit degeaba să redereseze echipa în ultima lună

Gică Hagi a explicat la Digi Sport dezatrul de la Galatasaray. Indisponibili, lipsă de concentrare, ineficienţă. Sunt cuvintele cu care "Regele" caracterizează situaţia de la echipă. Acesta le răspunde dur şi celor care îl contestă: "Sunt interese mari, dar nu mi se pare normal ca după 3 săptămâni să aud astfel de comentarii. N-o să mă las, să stea liniştiţi!"

"La Galatasaray, avem foarte mulţi accidentaţi, de la mijloc în sus. Suferim puţin în ultimii 30 de metri, asta se reflectă în goluri şi rezultate. Ocaziile pe care le avem le ratăm. Când pierzi încredere, pierzi şi din entuziasm, lucrăm să facem o echipă competitivă, care să aibă continuitate în rezultate.

Elano a plecat, a vrut să se întoarcă acasă, la Santos. Era un jucător interesant. Eu am venit la Galatasaray în momente dificile, atît ca jucător, cît şi ca antrenor. Ştiam că există şi riscuri, dar lucrurile se schimbă în fiecare zi, dar e nevoie de timp. Trebuie să vorbim foarte puţin şi să facem puncte, ştie toată lumea care e situaţia, nimeni nu e mulţumim, trebuie să ne ambiţioneze şi să schimbăm lucrurile.

Există presiune mare, mai există şi lucruri care vin din ţară care mă lasă fără comentarii, îi înţeleg pe unii de ce pleacă din ţară. Eu îmi decid soarta, nu trebuie să-mi dea nimeni sfaturi, sunt matur şi experimentat, am arătat atâtea în fotbal încât cred că alţii ar trebui să mă asculte. Am fost deranjat de comentariile veninoase, răutăcioase. Le "mulţumesc" totuşi că au fost lângă mine încă o dată când am fost la greu. Eu am făcut Academia că aşa am vrut, să nu mă mai trimită nimeni la Academie, am făcut-o de plăcere, eu vreau să fiu antrenor şi asta fac"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite