Hagi: ”Suntem pe calea cea bună”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi speră să câştige Cupa Turciei, trofeu pe care l-a luat şi în 2005
Gheorghe Hagi speră să câştige Cupa Turciei, trofeu pe care l-a luat şi în 2005

Hagi e fericit. Galatasaray a câștigat cu 3-0 în deplasare la Kasimpașa și Regele consideră că echipa sa se află pe calea cea bună.

"Am avut o săptămână grea, iar jucătorii au reacţionat frumos şi au obţinut un rezultat bun. A fost un meci foarte greu, dar sunt fericit pentru că suntem pe calea cea bună. Meritam cu 5-6 puncte mai mult decât am obţinut în meciurile de până acum, dar nu am reuşit să le luăm. Evoluţia echipei este mai bună acum. Sper că vom continua să obţinem rezultate bune", a spus Hagi în presa turcă.

Gheorghe Hagi a precizat că nu se teme de responsabilităţi şi că se simte foarte bine la Galatasaray. "Când am venit aici ca jucător am avut performanţe frumoase. Nici atunci presa nu a scris frumos despre mine, la început. Dar ulterior a fost bine. Şi ca antrenor am avut reuşite în primul meu mandat la Galatasaray. Eu muncesc întotdeauna mult şi consider că am experienţă. Vreau să le dau jucătorilor mei din experienţa mea. Vreau ca şi de această dată să iasă bine", a adăugat el.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite