Hagi: "Voi finaliza treburile lăsate neterminate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi, alături de viitorul său "secund" Tugay (al doilea din stânga), la sosirea la Istanbul  "Fotomac"
Hagi, alături de viitorul său "secund" Tugay (al doilea din stânga), la sosirea la Istanbul "Fotomac"

Gică Hagi a ajuns la Istanbul în această dimineaţă, alături de Victor Becali fiind pregătit să semneze contractul cu Galatasaray.

"Regele" a fost întâmpinat de vreo 20 de jurnalişti, dar niciun suporter al celor de la Galatasaray nu a ţinut să fie prezent la sosirea celui care a scris istorie pentru clubul turc.

"Când au fost condiţiile uşoare la Galatasaray? A fost mereu greu... Pentru că Galatasaray este un club mare. La Galatasaray treburile nu merg uşor. Când eram fotbalist nu am obţinut uşor succese la Galatasaray, la fel a fost şi ca antrenor... Pentru a obţine succese trebuie să munceşti. Vom munci. Ne vom vedea de treabă. Eu am venit să fac treabă. La Galatasaray erau treburi lăsate pe jumătate. Le vom finaliza", a spus Hagi pentru cotidianul turc Vatan.

În urmă cu 6 ani, când şi-a început primul mandat ca antrenor la Galata, Hagi a fost aşteptat de peste 200 de suporteri pătimaşi la aeroport. Acum, este posibil ca fanii turci să-l întâmpine pe "Rege" la cantonamentul de la Florya.

Urmăriţi aici filmul sosirii lui Gică Hagi la Istanbul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite