Hagi: "Cei care m-au criticat prea devreme îşi vor cere scuze"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat pentru cotidianul turc Sabah că îl întristează criticile venite pe nedrept şi că persoanele care au făcut comentarii negative în privinţa sa vor ajunge să îşi ceară scuze, aşa cum s-a întâmplat şi atunci când a fost fotbalist în Turcia.

"În ultimele zile sunt criticat fără milă. Eu sunt deschis criticilor justificate şi le primesc cu maturitate. Însă criticile venite pe nedrept mă întristează. Cei care au spus iniţial «Acest jucător în vârstă nu va face treabă» atunci când am venit în Turcia, ca fotbalist, au fost nevoiţi să îşi ceară scuze apoi. Sunt pentru a doua oară antrenorul acestei echipe. Din nou au început să vorbească prea devreme. Rezultatul va fi acelaşi şi îşi vor cere scuze pentru asta. Eu nu am preluat echipa la începutul sezonului. Am nevoie de timp pentru a rezolva unele probleme. Cred că voi face treabă bună. Voi face totul pentru a obţine succese şi cei care au prejudecăţi vor înţelege încă o dată că s-au înşelat", a spus Hagi.

Săptămâna trecută, presa turcă l-a criticat pe Gheorghe Hagi, după derbiul cu Beşiktaş, pierdut pe teren propriu, scor 1-2, în urmă cu opt zile. Jurnalele au scris, atunci, între altele, "Contribuţia lui Hagi este zero!", "Balonul Hagi s-a spart" şi "Hagi nu a avut nicio acţiune cu efect pozitiv pe pe marginea terenului, de când şi-a început al doilea mandat".

În urmă cu două zile, formaţia Galatasaray a învins, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Kasimpaşa, în etapa a XV-a a campionatului Turciei. Aceasta a fost prima victorie a echipei din Istanbul în campionat, după 34 de zile, şi a doua a lui Hagi în al doilea mandat de antrenor la gruparea turcă.

Galatasaray Islanbul ocupă, după 15 etape, locul 8 în clasamentul campionatului Turciei, cu 20 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite