HANDBAL: Oltchim-Gyor 28-26. Aproape calificate în semifinalele Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa feminină de handbal Oltchim Rm. Vâlcea a învins formaţia maghiară Györ cu scorul de 28-26 (16-14), sâmbătă seara, în etapa a treia a grupelor principale din Liga Campionilor.

Fetele noastre ocupă în acest moment prima poziţie a grupei, cu 4 puncte. Tot atâtea puncte acumulate au şi adversarele noastre de astăzi, însă, avem avantajul meciului direct.

Următoarea partidă a formaţiei antrenate de Radu Voina va avea loc pe 15 martie împotriva celor de la Buducnost (Muntenegru). În penultimul act al competiţiei se califică primele două clasate.

La pauză, Oltchim conducea cu 16-14, iar cu 7 minute înainte de final, avantajul jucătoarelor noastre era de patru goluri. Oaspetele, după patru goluri la rând, au luat avantaj pe tabelă în min. 57, 26-25, într-un final dramatic. Oltchim a revenit, prin golurile reuşite de Meiroşu şi Manea, 27-26 (58). Luca a fost eliminată, dar Lecuşanu a transformat o aruncare de la 7 metri (59), scorul devenind 28-26. Luminiţa Huţupan Dinu a salvat apoi un nou gol şi Oltchim a reuşit o victorie de senzaţie, cu 28-26, în faţa a 3.000 de spectatori, care i-au strigat minute în şir numele Luminiţei Huţupan, acetei fete cu "inimă de leoaică".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite