Guy Roux a comentat meciul la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Technicianul care a pregătit aproape jumătate de secol pe Auxerre s-a aflat la Constanţa în postura de comentator al unei televiziuni franceze. Ajuns acum la 70  ani, bâtrânelul Guy

Technicianul care a pregătit aproape jumătate de secol pe Auxerre s-a aflat la Constanţa în postura de comentator al unei televiziuni franceze.

Ajuns acum la 70  ani, bâtrânelul Guy Roux se poate lăuda că prin mâna sa au trecut mai mulţi fotbalişti ai naţionalei Franţei, printre care şi actualul fundaş al lui AS Roma, Phillipe Mexes.

Deşi la echipa franceză Auxerre au evoluat în ultimii ani trei români, Daniel Niculae, Vlad Munteanu şi Gabriel Tamaş, nici unul dintre aceştia nu a avut ocazia să lucreze direct cu reputatul technician, care s-a retras de pe banca lui Auxerre în 2005.

Totuşi, Guy Roux l-a înţepat pe Gabriel Tamaş la Euro 2008, declarând despre actualul jucător al lui Dinamo că este deseori tentat de viaţa de noapte din Paris, oraş aflat în apropierea localităţii Auxerre. Daniel Niculae este singurul român care încă evoluează la Auxerre. 

44


- de ani a pregătit Guy Roux pe Auxerre, club cu care a câştigat titlul în Franţa  în 1996

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite