Guti a lovit un jurnalist la câteva ore după derbiul cu Galatasaray

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Jose Maria Gutierrez Hernandez (Beşiktaş) a lovit un jurnalist, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la câteva ore după derbiul câştigat în faţa formaţiei Galatasaray, scor 2-0, în etapa a XXXI-a a campionatului Turciei, informează cotidianul Milliyet.

Potrivit sursei citate, Guti s-a dus după meciul cu Galatasaray împreună cu coechipierii săi într-un club de noapte din Istanbul numit Reina, în care s-a distrat aproape până dimineaţa. La ieşirea din club, în timp ce se îndrepta spre alt loc de distracţie, fotbalistul s-a enervat văzând mai mulţi reprezentanţi mass-media şi a lovit cu pumnul în ceafă un reporter.

Presa turcă notează că spaniolul a avut o reacţie necontrolată şi la meciul de sâmbătă, după ce a fost scos din joc, în minutul 77, el plecând direct la vestiare, iar apoi părăsind stadionul separat de echipă.

Formaţia Beşiktaş a învins echipa Galatasaray, cu scorul de 2-0, în partida disputată pe stadionul Inonu din Istanbul. Jucătorul Bogdan Stancu nu a făcut parte din lotul echipei Galatasaray pentru acest meci, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite