Gullit nu înţelege de ce a fost demis: "Îmi vine să râd. Am pus clubul ăsta pe hartă"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruud Gullit pe vremea când a semnat cu Amkar Perm
Ruud Gullit pe vremea când a semnat cu Amkar Perm

Demis de preşedintele Ramzan Kadirov după eşecul suferit de Terek în faţa lui Amkar Perm (0-1), olandezul Ruud Gullit (48 de ani) mărturiseşte că se declară surprins de decizia oficialului cecen, însă este convins că ea ar fi venit chiar şi în cazul unui succes.

"Totul este o nebunie. Nu ştiu de ce am fost concediat, dar deja mi-am lua la revedere. Îmi vine să râd. Ştiam că nu voi veni într-o ligă oarecare cu un fotbal oarecare, dar totul este prea bizar pentru a fi exprimat în cuvinte.

Întâi am fost ameninţat de preşedinte, apoi pierdem cu un autogol marcat în ultimele minute de joc şi aflu din Olanda că sunt concediat. Ce pot face altceva decât să constat cât de amuzantă este toată această desfăşurare a lucrurilor? Ştiam că voi fi demis chiar dacă voi câştiga.

Nu am niciun regret. Măcar prezenţa mea aici a făcut să se ştie despre un club de care nimeni nu auzise, am pus Teren pe hartă", a declarat Gullit.

Conform presei din Rusia, Ramzan Kadirov l-a demis pe Ruud Gullit după ce apăruseră informaţii conform cărora olandezul ar fi mai interesat de viaţa de noapte decât de redresarea echipei, care înregistrase rezultate mult sub aşteptările europene ale conducerii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite