Guidolin: "Torje trebuie să înveţe multe despre fotbalul italian"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa italiană l-a criticat pe internaţionalul român pentru prestaţia slabă avută în meciul din deplasare cu SSC Napoli, scor 0-2, din etapa a IX-a a campionatului Italiei.

Antrenorul echipei Udinese, Francesco Guidolin, a declarat, miercuri, după înfrângerea din meciul cu SSC Napoli, scor 0-2, că atacantul Gabriel Torje este încă tânăr şi trebuie să înveţe multe lucruri despre fotbalul italian, informează site-ul calcionews24.it.

"Torje este tânăr şi trebuie să înveţe multe lucruri despre fotbalul italian. Va creşte, deoarece are valoare. Este într-o perioadă descrescătoare, deşi la antrenamente se prezintă bine şi munceşte. Încearcă să se obişnuiască cu noua poziţie, deoarece a fost mult timp folosit în bandă. Din fericire pentru el, suntem răbdători. Dacă va munci, sunt sigur că va creşte în joc", a spus Guidolin.

Presa italiană l-a criticat pe internaţionalul român pentru prestaţia slabă avută în meciul din deplasare cu SSC Napoli, scor 0-2, din etapa a IX-a a campionatului Italiei. Torje a jucat în prima repriză a întâlnirii de la Napoli şi a primit un cartonaş galben.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite