Guardiola şochează Barcelona: „Timpul meu la această echipă se apropie de sfârşit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat televiziunii italiene RAI, cu scopul centenarului Bresciei, antrenorul Barcelonei a dezvăluit că va pleca de la echipă la finalul sezonului următor, ultimul pentru care mai are contract.

„Timpul petrecut de mine la Barcelona se apropie de sfârşit. Voi mai sta aici încă un an şi acela va fi al patrulea. Trebuie să ştii şi când să pleci. Un astfel de club trebuie să fie foarte curajos pentru a ţine un antrenor atât de mult la echipă, deoarece jucătorii ajung să se sature de el şi vice versa”, a spus Guardiola, conform cotidianului spaniol Marca.

Vorbele sale nu ar fi trebuit să iasă în presă, mai ales că Guardiola a acceptat să vorbească fiind vorba de un material pentru centenarul Bresciei (unde a jucat în 2001-2002 şi în 2003), dar autorul interviului a fost forţat de şefi să publice conţinutul integral. De altfel, este cunoscut faptul că Guardiola a refuzat până acum să-şi lege viitorul de Barcelona, preferând să semneze prelungirea contractului doar cu un sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite