Guardiola înainte de meciul cu Şahtior: "Nu este un amical"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul FC Barcelona, Pep Guardiola, a declarat că meciul cu Şahtior Doneţk, din manşa retur a sferturilor Ligii Campionilor, nu este unul amical, în ciuda victoriei din tur, scor 5-1.

"Trebuie să fim prudenţi deoarece jucăm împotriva unei echipe foarte bune.Insist: pentru a ajunge în semifinale mai avem un meci. Am câştigat un meci, ne-a mai rămas unul. În tur, în primele 15 minute, Şahtior a avut multe ocazii pe care ar fi putut să le concretizeze. Trebuie să câştigăm. Luiz Adriano a spus într-un interviu că antrenorul său i-a asigurat pe jucători că mai sunt sunt şanse de calificare. Am mai multă încredere în Luiz Adriano decât în Mircea Lucescu", a spus Guardiola zâmbind şi referindu-se la faptul că românul Mircea Lucescu a afirmat că FC Barcelona este deja calificată în semifinale.

Întrebat dacă meciul cu Şahtior este unul de pregătire pentru El Clasico, de sâmbătă, cu Real Madrid, Guardiola a răspuns: "Fiecare meci reprezintă o pregătire pentru următorul. Cel mai important meci este cel care urmează.Nu jucăm un meci amical".

Partida Şahtior Doneţk - FC Barcelona, din manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45. În tur, Barcelona a învins, acasă, cu scorul de 5-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite