Guardiola, dorit la Roma. Vezi ce promisiune l-ar împiedica pe spaniol să accepte oferta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guardiola nu şi-a retras declaraţiile din interviul acordat televiziunii italiene RAI, prin care spunea că nu mai are mult de stat la Barcelona. Astfel, au început să apară şi ofertele pentru tehnicianul de 40 de ani.

Guardiola este dorit la AS Roma de către noul patron, americanul Thomas DiBenedetto. Acesta a anunţat că va insista pentru tehnicianul „blaugrana” dacă „giallorossi” termină pe un loc de Liga Campionilor. În prezent, Roma e pe şase în Serie A, la şase puncte de locul patru, ocupat de Udinese, astfel că obiectivul este la îndemâna echipei antrenate de Vincenzo Montella.

Intenţia şefului roman s-ar putea lovi însă de o promisiune pe care Guardiola i-ar fi făcut-o soţiei sale, şi anume că va renunţa la antrenorat pentru cel puţin un an după ce va pleca de la FC Barcelona, pentru a petrece mai mult timp alături de familie, anunţă Corriere dello Sport, conform prosport.ro.

Tehnicianul catalan mai este dorit şi de Chelsea pentru a-i lua locul lui Carlo Ancelotti, caz în care tehnicianul italian ar putea merge la Roma, el fiind imediat următorul pe lista preferaţilor lui DiBenedetto.

Josep Guardiola a şi jucat pentru AS Roma, în sezonul 2002-2003, dar are doar patru meciuri pentru gruparea din capitala Italiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite