Guardiola: "Nu mă cred mai bun decât alţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, câştigător în acest sezon al campionatului Spaniei şi Ligii Campionilor, a declarat că nu se crede mai bun decât alţi antrenori, informează cotidianul Sport.

Guardiola consideră că FC Barcelona a obţinut rezultatele foarte bune din ultimii ani datorită jucătorilor. "Eu nu fac nimic diferit de ceea ce fac ceilalţi antrenori de fotbal, fie din Primera Division, fie din Segunda B sau din alte eşaloane inferioare. Nu mă cred mai bun decât alţii. Îmi fac doar treaba în cel mai bun mod posibil, fără să uit de unde am venit şi fiind sincer cu jucătorii, fără să păcălesc pe nimeni şi transmiţând filozofia mea despre fotbal", a spus Guardiola la lansarea unei bănci.

Tehnicianul a precizat că FC Barcelona ar fi putut obţine aceleaşi performanţe şi cu alt antrenor. "Această Barca ar fi putut reuşi aceleaşi performanţe cu alt antrenor, dar eu nu aş fi reuşit fără aceşti jucători, care sunt impresionanţi. Sunt extraordinar de buni şi sunt nişte oameni deosebiţi", a menţionat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite