Guardiola: „Tridentul Iniesta - Xavi - Messi este un succes enorm al fotbalului spaniol!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josep Guardiola
Josep Guardiola

Antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola, s-a declarat extrem de mulţumit de faptul că trei dintre jucătorii săi, Andres Iniesta, Xavi Hernandez şi Lionel Messi, au prins podiumul pentru Balonul de Aur 2010.

"Alegerea celor trei este un succes extraordinar atât pentru Barcelona cât şi pentru fotbalul spaniol, care ar trebui să se simtă mândru că doi jucători iberici pot câştiga Balonul de Aur. Ei trebuie să le mulţumească şi lui Luis Aragones şi Vicente del Bosque, care i-au ajutat să crească la naţionala Spaniei", a declarat Guardiola, citat de Marca.

Chestionat cu privire la cine ar trebui, în opinia sa, să primească la 10 ianuarie 2011 celebra distincţie, Guardiola a spus că Messi este cel mai bun, dar că Xavi şi Iniesta merită la fel de mult premiul, pentru ce au realizat în acest an cu naţionala Spaniei.

"Toţi sunt talentaţi. Cred că Messi este cel mai bun, dar Xavi şi Iniesta merită la fel de mult trofeul, pentru ce au făcut în acest sezon. Oricum, indiferent de cine va fi ales, colegii săi trebuie să fie conştienţi că şi ei sunt învingători. Doar împreună au reuşit să ajungă la acest nivel", a adăugat antrenorul Barcelonei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite