Guardiola: "Arsenal e o echipă curajoasă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josep Guardiola
Josep Guardiola

Antrenorul FC Barcelonei, Josep Guardiola, a declarat că Arsenal, adversara catalanilor în optimile Ligii Campionilor, potrivit tragerii la sorţi de vineri, este o echipă "curajoasă", care are un stil de joc asemănător cu cel al formaţiei sale.

"Sperăm să refacem cele două mari meciuri ale sezonului trecut (scor 2-2, 4-1) contra unei echipe care atacă şi se apără cu balonul, la fel ca Barca. Nu au niciun jucător care să evolueze slab. Este o echipă curajoasă, cu un stil de joc definit de mai mulţi ani. Pot conta pe un jucător ca Nasri, care se află într-un moment foarte bun, şi sunt sigur că Cesc Fabregas va fi într-o formă bună pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor", a spus Josep Guardiola.

Întrebat de o posibilă sa plecare în Anglia, unde este dorit de Chelsea, Guardiola a răspuns: "Momentan, nu mă gândesc la o plecare în Premier League, aşa cum nu mă gândesc nici să rămân foarte mulţi ani la Barcelona!".

La rândul său, tehnicianul formaţiei Arsenal, Arsene Wenger, a declarat că nu se gândeşte la revanşă. "Ne dorim să ne calificăm. Dacă este dificil? Da. Dacă este posibil? Da. Barcelona este incontestabil favorita competiţiei şi o echipă faimoasă, însă ei nu trebuie să ne subestimeze. Cred că suntem mai buni decât anul trecut şi acum avem ocazia să demonstrăm asta", a spus Arsene Wenger.

FC Barcelona a eliminat echipa Arsenal în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, sezonul 2009-2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite