FOTBAL: Steaua l-a transferat pe mijlocaşul polonez Rafael Grzelak

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa din Ghencea a obţinul transferul mijlocaşului polonez Rafael Grzelak de la clubul grec Xanthi Skoda. În vârstă de 27 de ani, mijlocaşul a jucat în ultimul sezon 40 de meciuri pentru Xanthi, reuşind şapte goluri în prima ligă din Grecia.

Grzelak a mai jucat în carieră la MSV Duisburg, Widzew Lodz, Lech Poznan, Pogon Szczecin şi Boavista Porto şi a bifat şi două prezenţe în echipa naţională a Poloniei.

Rafael Grzelak (1,76m) a debutat în prima ligă poloneză la numai 17 ani, într-un mecil pe care echipa sa de atunci, LKS Lodz l-a jucat contra formaţiei Wisla Cracovia.

Jucătorul e efectuat vizita medicală şi în cel mai scurt timp se va alătura echipei antrenate de Cristiano Bergodi în cantonamentul din Austria. Grzelak este al doilea polonez din lotul Stelei, alături de fundaşul Pawel Golanski.

"Am primit referinţe foarte bune despre Grzelak de la unii dintre foştii săi antrenori şi de la Pawel Golanski, cel care i-a fost coleg la echipa naţională", a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Steaua mai doreşte şi transferul atacantului portughez Edinho, care joacă tot în Grecia, la AEK Atena. Cristiano Bergodi, antrenorul Stelei, îl doreşte cu insistenţă pe lusitanul care costă un milion de euroşi l-a plasat în capul listei de transferuri. Edinho a reuşit să adune recent şi trei selecţii în echipa naţională a Portugaliei, antrenată de Carlos Queiroz.

Urmăriţi un gol marcat de Rafael Grzelak pe vremea când juca pentru echipa portugheză Boavista Porto.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite