„Groparul” Italiei la CM 2002, arestat pentru şase kilograme de droguri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul ecuadorian Byron Moreno a fost arestat la New York după ce asupra sa au fost găsite şase kilograme de droguri ascunse în pantaloni.

Supranumit „bovina nedumerită” de către presa italiană, Moreno a fost principalul artizan al eliminării Italiei de la Cupa Mondială din 2002. Printre erorile acestuia din meciul cu Coreea de Sud din optimile de finală se numără anularea unui „gol de aur” perfect valabil reuşit de Tommasi, eliminarea lui Totti pentru simulare (deşi acesta alunecase), plus un penalty gratuit acordat asiaticilor.

Fostul cavaler al fluierului era actualmente comentator sportiv la o televiziune locală. Prestaţia sa de la Mondialul din Coreea nu a fost un eveniment singular, el fiind în centrul unui enorm scandal în ţara sa natală după un meci între Deportiva Universitaria şi Barcelona Guayaquil, fiind suspendat pentru 20 de etape.

Vestea arestării lui Byron Moreno a fost comentată sarcastic de către Gianluigi Buffon, portarul Italiei la acel turneu final: „Şase kilograme de droguri? După părerea mea, Moreno le avea deja în 2002, dar nu în pantaloni, ci în organism”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite