Grilă nouă de amenzi la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a anunţat că fiecare înfrângere va scoate câte 3.000 de euro din buzunarele jucătorilor lui Lăcătuş. Supărat după eşecul de vineri cu Oţelul (2-0), Lăcătuş vrea o victorie marţi, când elevii săi întâlnesc în Liga Campionilor pe Olympique Lyon.

După meciul cu Oţelul, al cincilea fără victorie pentru Steaua, finanţatorul Gigi Becali a decis să le stabilească jucătorilor o grilă de amenzi. “Am făcut nişte modificări la premieri, pentru că, dacă nu-i atingi la bani, nu rezolvi nimic. Până acum ei luau prime şi la egal. Aveau pachet de prime la patru meciuri şi chiar dacă aveau înfrângere, tot luau 9.000.

Am schimbat acum. La victorie prima e de 3.000, la înfrângere penalizarea e de 3.000 şi fiecare egal înseamnă 2.000 penalizare”, a declarat Becali pentru Sport.ro.

Acesta a adăugat că portarul Zapata, care a gafat la Galaţi, se va lupta pentru postul de titular din această iarnă cu Tătăruşanu, împrumutat în acest moment la Bistriţa.

Cu gândul la Lyon

În schimb, Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei, e cu gândul la meciul de marţi cu Lyon. “Ne dorim enorm să obţinem prima victorie pe teren propriu, ar fi singurul rezultat care ne-ar putea duce cu gândul la o primăvară europeană LC”, a declarat Lăcătuş pentru “Magazin UEFA Champions League”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite