Grigore Sichitiu: „Îl vrem la Rapid pe Daniel Niculae!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O eventuală participare în Europa League ar aduce achiziţii de marcă la Rapid. Directorul Grigore Sichitiu anunţă deja primul transfer: Daniel Niculae, jucător intrat în dizgraţia lui Auxerre.

Zilele lui Daniel Niculae sunt numărate în Franţa. Nu a marcat niciun gol la Auxerre în acest campionat, iar francezii i-au găsit deja înlocuitor, Alexandre Licata, de la Monaco.

Mai mult, oficialii din Hexagon au anunţat că sunt interesaţi să-l cedeze pe “Nico” la Rapid! Daniel Niculae va ajunge în Grant numai dacă feroviarii vor merge în Europa League. “Îl vrem pe Nico, dar va veni numai dacă vom merge în cupele europene!”, a anunţat directorul general al giuleştenilor, Grigore Sichitiu. Şi impresarul Victor Becali lasă de înţeles că despărţirea lui “Nico” de Auxerre este iminentă: “La sfârşit de sezon vom vedea care va fi următoarea destinaţie a lui Niculae”.

Atacantul a fost şi în iarnă foarte aproape de o revenire la Rapid, însă giuleştenii nu şi-au permis să-i plătească salariul din Franţa, de 600.000 de euro. De această dată, oficialii lui Auxerre sunt dispuşi să suporte şi o parte din contractul jucătorului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite