FOTBAL: Grigoraş vrea psiholog la echipă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Grigoraş vrea psiholog la echipă!
FOTBAL: Grigoraş vrea psiholog la echipă!

Antrenorul lui Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat că în următoarele zile va încerca să umble la latura psihică a jucătorilor, care au moralul afectat după cele trei înfrângeri consecutive, şi a precizat că ia în calcul aducerea unui psiholog la echipă.

"Voi încerca să umblu la psihicul jucătorilor, pentru că e normal să fie afectaţi după aceste trei eşecuri consecutive.

Cred că ar fi benefică şi aducerea unui psiholog la echipă şi voi propune să vină un specialist pentru a discuta cu jucătorii. Sunt convins că acest lucru îi va ajuta pe băieţi să treacă peste acest moment greu.

La noi în ţară se râde când se aude despre psiholog sau psihiatru, spunându-se că eşti nebun, dar un psiholog la echipă este extrem de benefic", a spus, joi, pentru NewsIn, Petre Grigoraş.

Tehnicianul susţine că până la punerea acestei idei în practică va încerca el să fie psihologul echipei: "Sper să îi scot pe jucători din această pasă proastă. Voi încerca să le redau încrederea, de asta este nevoie în momentul de faţă în vestiar".

Grigoraş regretă că Poli a coborât în partea a doua a clasamentului, după ce la un moment dat echipa era privită ca una dintre revelaţii. "Din păcate, în trei meciuri am revenit de unde am plecat. La un moment dat, după acea serie excelentă de cinci meciuri fără înfrângere, eram priviţi ca fiind una dintre revelaţii, însă după aceea au urmat trei eşecuri consecutive. Eu sunt totuşi convins că echipa îşi va reveni, pentru că, în ciuda înfrângerilor, nu am jucat foarte rău în aceste ultime trei meciuri".

Partida Politehnica Iaşi-Dinamo, din etapa a 12-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20:00, pe stadionul Emil Alexandrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite