FOTBAL: Grigoraş spune că mai are nevoie de un atacant şi un mijlocaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Grigoraş spune că mai are nevoie de un atacant şi un mijlocaş
FOTBAL: Grigoraş spune că mai are nevoie de un atacant şi un mijlocaş

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, luni, că pentru a forma o echipă competitivă mai are nevoie imediat de cel puţin încă doi jucători, un atacant şi un mijlocaş.

"Primii 11 jucători încearcă şi reuşesc să facă ceea ce le cer, jucăm bine în prima repriză, dar după ce efectuez schimbările jocul mă nemulţumeşte. Mai sunt zece zile până la începerea campionatului şi mai e timp să punem la punct ultimele detalii, însă mai am nevoie de cel puţin doi jucători. Îmi mai trebuie un atacant şi un mijlocaş, dar atacantul reprezintă prioritatea mea. Am încercat să-l aducem pe Curelea, dar fără succes. Mai căutăm în aceste zile vârful de care avem nevoie, dar sunt foarte greu de găsit", a spus Grigoraş.

Tehnicianul a mai adăugat că are şi probleme de sănătate în lot, dar speră ca până la startul campionatului jucătorii să îşi revină: "Miclea s-a accidentat cu Gyor şi s-a pregătit separat, la fel şi Bârlădeanu. Viveiros încă nu a intrat în programul normal după acea accidentare suferită în meciul cu Rapid, în timp ce Coţan, Străuţ şi Costache sunt în urmă cu pregătirea fizică. Sper însă ca până la startul campionatului jucătorii să îşi revină".

Grigoraş a mai spus că a schimbat adversarul din ultimul meci amical, echipa de tineret a Braziliei fiind înlocuită cu formaţia poloneză Belchatow: "Am vrut ca în ultimele două meciuri din Austria să jucăm cu adversari puternici, de aceea am cerut să jucăm cu echipa poloneză Belchatow în ultimul meci, în loc de echipa de tineret a Braziliei. După partida cu Belchatow ne vom da seama cu exactitate unde suntem în momentul de faţă".
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite