FOTBAL: Grigoraş vrea să producă surpriza în meciul cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Grigoraş vrea să producă surpriza în meciul cu Rapid
FOTBAL: Grigoraş vrea să producă surpriza în meciul cu Rapid

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat joi, la plecarea spre Bucureşti pentru meciul cu Rapid, că îşi doreşte să producă o surpriză în debutul campionatului, la primul său meci oficial pe banca grupării din Copou, transmite corespondentul NewsIn.

"Echipa este pregătită pentru startul campionatului, iar acest meci cu Rapid va fi un test util pentru toţi. Rapid porneşte cu prima şansă, pentru că este o formaţie puternică şi a ratat doar din neşansă cupele europene. Îmi doresc să produc o surpriză la debutul campionatului, la primul meu meci pe banca lui Poli. Rapid va juca mai ambiţios, după ce s-a întâmplat la finalul sezonului. Giuleştenii sunt peste noi din punct de vedere valoric. Indiferent de rezultat, vreau să părăsim terenul cu fruntea sus", a spus Grigoraş.

Tehnicianul a adăugat că unul dintre atuurile echipei sale în meciul cu Rapid, dar şi în restul sezonului ar putea fi unitatea grupului: "Sper să fim o familie aici la Iaşi, iar cu ajutrul conducătorilor şi al suporterilor să facem multe lucruri frumoase. Este însă nevoie de răbdare, pentru că în cele trei săptămâni pe care le-am avut la dispoziţie a fost greu să schimbăm foarte multe lucruri".

La rândul său, atacantul Ionuţ Bâlbă a recunoscut superioritatea giuleştenilor şi susţine că l-ar mulţumi şi un rezultat de egalitate: "Am făcut o pregătitre bună şi suntem încrezători că putem pleca neînvinşi. Nu ar fi rău să se repete istoria din ultimul meci, atunci când am terminat 2-2. Probabil, ei vor juca să se răzbune pe noi după ce i-am scos din cupele europene, dar suntem optimişti".

În altă ordine de idei, Petre Grigoraş a glumit atunci când a fost întrebat dacă vrea să îi cucerească pe suporterii ieşeni: "Sunt căsătorit de mulţi ani, am şi copil mare, aşa încât nu vreau să cuceresc pe nimeni la Iaşi. Sunt conştient că va fi foarte greu să fiu apreciat de suporteri aici, pentru că vin după doi antrenori care au fost foarte iubiţi, Ionuţ Popa şi Cristiano Bergodi. Rezultatele sunt însă cele care mă pot ajuta".

Partida dintre Rapid şi Poli Iaşi, din prima etapă a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite