Poli Iaşi: Buta şi Grigoraş au răcit zdravăn înainte de meciul cu Gaz Metan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poli Iaşi: Buta şi Grigoraş au răcit zdravăn înainte de meciul cu Gaz Metan
Poli Iaşi: Buta şi Grigoraş au răcit zdravăn înainte de meciul cu Gaz Metan

Antrenorul ieşenilor a făcut deplasarea la Mediaş separat de elevii săi pentru a nu-i îmbolnăvi şi pe ei.

Virozele respiratorii cu care se confruntă locuitorii din capitala Moldovei nu i-au ocolit nici pe fotbaliştii de la Politehnica Iaşi, înaintea jocului de sâmbătă, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş. Dintre aceştia, cel mai afectat este fundaşul dreapta Cornel Buta, care a făcut febră de 40 de grade două zile la rând iar vineri a fost la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi pentru a-şi face analize amănunţite.

„Nu este nimic mai mult decât o răceală mai puternică. Doctorii mi-au spus că nu există risc de gripă porcină”, a declarat Buta pentru „Adevărul de Seară”.

Alţi jucători care au fost lăsaţi acasă din cauza virozelor sunt Balde, Frunză şi Negru. La ei se adaugă Viveiros şi Milea, accidentaţi, respectiv Croitoru, plecat în probe la echipa germană Hansa Rostock. Pentru a alcătui un lot de 18 jucători, antrenorul Petre Grigoraş i-a luat la Mediaş pe Tincu, Buhuşi, Lamine şi Bârlădeanu de la Poli II.

Grigoraş nu a mers în autocar cu elevii săi

Nici Grigoraş nu a scăpat neatins de boală. „Sunt şi eu răcit destul de tare, dar norocul meu este că nu trebuie să joc. Pentru a-i proteja pe băieţii care au făcut deplasare, am mers cu maşina personală în spatele autocarului către Mediaş. Cu atâtea absenţe în lot şi cu minus 4 la adevăr, situaţia noastră este destul de grea, dar nu dramatică. Acum se văd caracterele tari”, a declarat Grigoraş.

Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Poli Iaşi se va juca sâmbătă, de la ora 15.00, şi poate fi urmărită în format live text pe www.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite