Oţelul Galaţi - Poli Iaşi 4-0 / Grigoraş a fost desfiinţat de foştii săi elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oţelul Galaţi - Poli Iaşi 4-0 / Grigoraş a fost desfiinţat de foştii săi elevi
Oţelul Galaţi - Poli Iaşi 4-0 / Grigoraş a fost desfiinţat de foştii săi elevi

Lui Petre Grigoraş nu i-a priit revenirea pe stadionul Oţelului, de această dată din postura de adversar.  Deşi au dominat începutul de meci, ieşenii lui "Grig" au suferit cea mai drastică înfrângere din acest sezon. Fotbaliştii echipei gazdă s-au dezlănţuit în repriza a doua, profitând şi de eliminarea ieşeanului Pecnik, şi au depăşit pe Poli în clasament.

Golul încasat pe finalul primei reprize nu a părut să îi descumpănească pe ieşeni, care au dominat prima parte a meciului. Speranţele oaspeţilor s-au risipit însă la reluare. Ibeh l-a învins pe Pleşca cu un şut plasat, iar două minute mai târziu ieşenii au mai încasat un gol din penalty graţie lui Pecnik, care a fost eliminat după un fault în careu asupra lui Pena. Chiar dacă Giurgiu a mai marcat o dată în poarta lui Pleşca, portarul Politehnicii şi-a salvat echipa de un scor şi mai ruşinos pe final, când a avut câteva intervenţii de senzaţie.

Filmul meciului:

Fluier final al arbitrului Crăciunescu.


Min 90: Poli Iaşi încearcă să marcheze golul de onoare, dar acţiunile elevilor lui Grigoraş nu pun în pericol poarta lui Kolev.

Min 86: Poli mai are o ocazie pe final de meci, dar şutul său slab este prins fără probleme de Kolev.

Min 83: Dublă ocazie pentru Oţelul. Mojsov şutează violent, dar Pleşca repinge, Paraschiv retrimite pe poartă, dar Pleşca reţine.

Min 73: GOOOOOOOL OŢELUL !!!!! Giurgiu reuşeşte dubla!!! Mijlocaşul Oţelului trimite o bombă din voleu, de la câţiva metri de poartă, fără nicio şansă pentru portarul Pleşca.

Min 70: Mojsov are şansa să mărească diferenţa pe tabela de marcaj, dar acţiunea sa în viteză se încheie cu un şut pe lângă poartă.

Min 63: Încă o ocazie pentru Oţelul. La prima atingere de balon, nou intratul Gabi Paraschiv trimite cu capul pe lângă poartă.

Min 53: Eliminare la Poli Iaşi. Pecnik vede direct cartonaşul roşu pentru fault ca ultim apărător.

Min 52: GOOOOOOOOOOL OŢELUL !!!!!!! Pena transformă un penalty obţinut tot de el în urma unui fault făcut de Pecnik.

Min 50: GOOOOOOOOOL OŢELUL !!!!!! Ibeh şutează năpraznic din afara careului, după ce Pleşca a respins în prima fază atacul gălăţenilor.

Min 46: A început repriza a doua.

Final prima repriză.


Min 45: Şut de la distanţă şi pentru Oţelul. Pătraş trage din lovitură liberă de la mare distanţă, dar Pleşca se evidenţiază cu o paradă folositoare.

Min 40: Iaşiul nu resimte şocul. Ignatov trimite un trasor de la mare distanţă, dar Kolev scoate de la vinclu. Al zecelea corner pentru Poli.

Min 39: GOOOOOOOOOOL OŢELUL !!!!!
Giurgiu deschide scorul pentru Oţelul la capătul unui contraatac şcoală al gazdelor, finalizat cu un şut la vinclul porţii lui Pleşca.

Min 37: Poli replică prin Balde, care trimite din cinci metri direct în portarul Kolev.

Min 35: Ocazie mare pentru Oţelul. Pena preia pe piept la marginea careului lui Poli şi şutează din demi voleu, dar peste poarta lui Pleşca.

Min 28: Sârghi de la Oţelul nu primeşte un fault după un contact cu Munteanu, fapt ce stârneşte o reacţie mânioasă a lui Dorinel Munteanu pe marginea terenului. La următorul atac, arbitrul Crăciunescu acordă fault pentru gălăţeni la intrarea lui Mihajlov la Ibeh.

Min 25: Primul cartonaş galben al meciului este văzut de fundaşul stânga Sălăgeanu de la Oţelul pentru un fault la Nuno Viveiros.

Min 23: Replica Oţelului: Ibeh şutează, Pleşca este spectator. dar mingea trece pe lângă poartă.

Min 21: Poli Iaşi revine aproape de poarta Galaţiului. Adrian Ilie trimite o centrare bună pentru Viveiros în careu, acesta îşi face mingea pentru piciorul stâng dar pierde şansa unui şut periculos.

Min 18: După un început de meci în care Iaşiul s-a instalat în careul gazdelor, ambele echipe ţin mingea mai mult la centrul terenului.

Min 11: Din cel de-al patrulea corner rezultat, Balde reia pe lângă bară, dar mingea a fost deviată din nou în corner.

Min 10: Încă o şansă pentru ieşeni: Ignatov îl lansează pe Balde în careu, dar atacantul lui Poli este deposedat de Sârgi. Din cornerul rezultat, Cristi Bratu trage pe poartă, Kolev este surprins ieşit dintre buturi, dar fundaşii gălăţeni resping din nou în corner.

Min 6: Ocazie pentru Poli Iaşi. Ignatov bate o lovitură liberă de pe partea dreaptă, dar Koleb boxează mingea în afara careului.

Min 1: Arbitrul Teo Crăciunescu fluieră începutul partidei.

Echipele de start

Oţelul Galaţi: Kolev - Râpă, Sârghi, Costin, Sălăgeanu - Neagu, Giurgiu - Iorga, Ibeh, Pătraş - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu

Poli Iaşi: Pleşca - Buta, Mihajlov, Munteanu, Pecnik - Bratu, Ad. Ilie, Ignatov - Constantin, Balde, Viveiros. Antrenor: Petre Grigoraş

Dorinel Munteanu a surprins pe toată lumea cu neconvocarea lui Zhelev pentru meciul cu Poli Iaşi. După evoluţia neconvingătoare din jocul cu Gloria Bistriţa, fundaşul care era un titular de drept nu a fost trecut nici măcar pe lista de rezerve.

De cealaltă parte, tehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu, a specificat că vrea să obţină prima victorie pe teren propriu din acest sezon contra lui Grigoraş. "Nu mă interesează trecutul antrenorului Petre grigoraş la Galaţi. Îi urez mult succes la Poli, dar vreau victoria pentru că avem o situaţie dificilă în campionat", a declarat Munteanu pentru site-ul oficial al Oţelului.

Înaintea acestui joc, Petre Grigoraş, care a antrenat trei ani şi jumătate la Galaţi, a spus că îşi cunoaşte foarte bine foştii elevi, dar că acest lucru nu asigură victoria Politehnicii Iaşi. "După atâtea sezoane la Oţelul, ştiu toate tabieturile jucătorilor cu care am lucrat. Totuşi, nu acest lucru ne va asigura victoria, ci determinarea şi dăruirea noastră pe teren. Aşa îi ştiam foarte bine şi pe cei de la Steaua şi tot am pierdut", a declarat Grigoraş

Bună ziua! De la această oră vă invităm să urmăriţi în format live text partida dintre Oţelul Galaţi şi Politehnica Iaşi, primul joc al etapei cu numărul XI din Liga 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite