FOTBAL: Grigoraş l-a exclus din lot pe Florin Sandu din motive disciplinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:  Grigoraş l-a exclus din lot pe Florin Sandu din motive disciplinare
FOTBAL: Grigoraş l-a exclus din lot pe Florin Sandu din motive disciplinare

 Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat că a luat decizia de a-l exclude pe o perioadă nedeterminată din lotul grupării din Copou pe mijlocaşul Florin Sandu, pe motive disciplinare

"De când am venit la Iaşi am spus clar că nu tolerez actele de indisciplină. Vreau seriozitate, pentru că altfel nu se poate face performanţă. Florin Sandu a avut o ieşire total necontrolată la adresa unui membru al staff-ului tehnic şi am decis să-l exclud din lotul mare pe o perioadă nedeterminată. O să stea la echipa a doua, în liga a treia. Nu admit astfel de manifestări la echipă, iar acest lucru este învăţătură de minte şi pentru ceilalţi jucători", a declarat, miercuri, pentru NewsIn, Petre Grigoraş.

Florin Sandu a fos adus sub formă de împrumut pentru două sezoane la FC Timişoara în această vară, împreună cu Adrian Poparadu, însă nu a prins lotul de 18 în primele două etape.

Altfel, tehnicianul a mai precizat că fundaşul central Iosif Kalai a revenit la echipă, dar nu-l va primi la antrenamente. "Înainte de a pleca în cantonamentul din Austria, am avut o discuţie cu Kalai şi i-am spus că îi voi acorda şi lui o şansă. Am stabilit să-l iau în cantonament, dar cu o zi înaintea plecării mi-a spus că vrea să meargă acasă, la Petroşani, pentru a-şi găsi o echipă în zonă. Nu m-am opus. Acum el s-a întors la Iaşi, pentru că nu şi-a găsit niciun angajament, dar nu vreau eu să-l mai primesc la echipă", a conchis Grigoraş.

Poli Iaşi va evolua vineri, în deplasare, contra Unirii Alba Iulia, într-un meci contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite