Gregory van der Wiel este curtat intens de Valencia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gregory van der Wiel
Gregory van der Wiel

Clubul Ajax Amsterdam a refuzat o ofertă de transfer venită de la Valencia pentru fundaşul Gregory van der Wiel (23 de ani). Olandezii au afirmat că oferta venită din partea spaniolilor este mult prea mică faţă de pretenţiile lor.

Valencia ar vrea să-l cumpere pe internaţionalul olandez la sfârşitul sezonului, dar cum sunt şi alte echipe interesate de acesta, ar dori să semenze un precontract. Dar, prima lor ofertă a fost nesatisfăcătoare. "Oferta Valenciei a fost prea mică şi arată o lipsă de respect faţă de Gregory. El a obţinut deja o mulţime de trofee, iar potenţialul său este incredibil. Noi am vrea să-l ţinem la Amsterdam cât mai mult timp, dar sunt conştienţi că dacă vom primii bani pe care îi solicităm va trebui să-l lăsăm să plece. Estye însă devreme să spunem ce se va întâmpla cu el", a afirmat Danny Blind, directorul sportiv al lui Ajax. Gregory van der Wiel mai are contract cu Ajax până în vara lui 2013, iar campioana din Eredivisie solicită în schimbul său nu mai puţin de 10 milioane de euro.

În acest sezon, Gregory van der Wiel a evoluat în 12 partide şi a marcat un gol. Din 2009, este o prezenţă constantă şi la echipa naţională, acolo unde a ajucat deja de 29 de ori, fără să marcheze însă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite