Presa elveţiană: "Grasshopper are şanse reale de a se califica în grupe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţia elveţiană Neue Zurcher Zeitung a scris, joi, că Grasshopper Zurich are puterea de a remonta handicapul de un gol după prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, în ciuda numelui sonor al adversarei, FC Steaua Bucureşti.

"După înfrângerea la un gol din tur, Grasshopper are şanse reale de a se califica în grupe. Pentru gazde ar fi a treia participare în această fază de la introducerea grupelor. Portarul Konig s-a antrenat miercuri dimineaţă şi va reveni în poarta lui GCZ. În locul accidentatului Rennella va juca nigerianul Innocent Emeghara, cu viteza sa ar putea pune probleme defensivei steliste. GCZ nu îşi va schimba stilul de joc. Antrenorul echipei elveţiene, Ciriaco Sforza, a menţionat că echipa sa nu trebuie să fie nerăbdătoare sau nervoasă - Nu ne vom face harakiri, spune el. Steaua nu e echipă rea, dar dacă Grasshopper apasă pe butonul golurilor, în ciuda numelui sonor al adversarului, ar putea reface un handicap de un gol", a scris NZZ.

SF Tagesschau a notat că Grasshopper "are şanse bune" să intre în faza grupelor . "Oportunităţile de calificare sunt respectabile, totuşi accederea în grupe ar fi o surpriză mare", a notat sursa citată.

Returul dublei manşe dintre Grasshopper Zurich şi Steaua, din play-off-ul Ligii Europa, se va disputa în această seară, de la ora 20.30, la Zurich, fiind transmis de Pro TV. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 1-0.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite