Golgheterul Ligii I, la ŢSKA Sofia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis ZIcu poate ajunge de la Bucureşti la Sofia chiar şi pe motocicletă
Ianis ZIcu poate ajunge de la Bucureşti la Sofia chiar şi pe motocicletă

Ianis Zicu va semna cu echipa bulgară la întoarcerea echipei naţionale din turneul disputat în America de Sud. Zicu se află sub contract cu FC Timişoara pentru încă patru sezoane, iar Marian Iancu vrea 1,5 milioane de euro. Dar machidonul ar putea sosi la sofioţi din postura de jucător liber de contract.

Preşedintele „echipei armatei", Dimitar Penev, a negociat intens cu Victor Becali, impresarul jucătorului, iar săptămâna viitoare Zicu ar putea ajunge în capitala bulgară pentru a semna actele.

„Cei de la ŢSKA sunt interesaţi de serviciile lui Zicu, negociem, dar deocamdată nu s-a semnat nimic. În scurt timp s-ar putea face transferul", a anunţat agentul. Astfel, machidonul ar putea pleca de la FC Timişoara, mai ales că echipei i s-a luat dreptul de a evolua în competiţiile europene şi e ameninţată cu excluderea din Liga I din cauza problemelor cu licenţa. În aceste condiţii, Zicu ar putea ajunge în capitala Bulgariei liber de contract. În cazul perfectării transferului, mijlocaşul va evolua în Liga Europa alături de ceilalţi elevi ai lui Milen Radukanov, ŢSKA clasându-se pe locul trei în campionat.

 De altfel, nu e prima dată când vecinii de la sud l-au vrut pe Zicu, acesta fiind aproape de un transfer şi-n iarna anului trecut atunci când Ioan Andone era pe banca tehnică a bulgarilor, cei doi lucrând împreună la Dinamo.

De serviciile lui Zicu s-au interesat şi cei de la Rapid, acolo unde a jucat în perioada 2006-2007 şi a avut una dintre cele mai bune perioade din carieră. În plus, Răzvan Lucescu s-a întors în Giuleşti, iar jucătorul îl consideră pe fostul selecţioner ca un frate mai mare. „Îl dorim pe Zicu, dar el e sub contract cu Timişoara şi nu are rost să vorbim", a comentat George Copos.

18 goluri a marcat Zicu în această ediţie a Ligii I, fiind golgheterul campionatului.

Iordănescu, incompatibil

Anghel Iordănescu nu poate fi şi senator, şi director tehnic al echipei naţionale. Iulian Urban, vicepreşedinte al Comisiei juridice, de disciplină, imunităţi şi validări din Senatul României a declarat pentru evz.ro: „Este o incompatibilitate, fiindcă acolo semnează ştate de plată. Iordănescu mi-a spus că, în acest caz, vrea să rămână doar parlamentar". Nici venirea lui Ilie Dumitrescu la naţională nu este sigură. Ilie a afirmat că pentru el prioritar este contractul cu DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite