Golanski, criticat la foc automat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evoluţia stelistului în meciul Germania - Polonia de la Euro 2008 a fost ironizată de presa de la Varşovia, dar şi de patronul Gigi Becali. Este de aşteptat ca fundaşul să-şi piardă postul

Evoluţia stelistului în meciul Germania - Polonia de la Euro 2008 a fost ironizată de presa de la Varşovia, dar şi de patronul Gigi Becali. Este de aşteptat ca fundaşul să-şi piardă postul de titular în meciul cu Austria

Primul jucător străin din Liga I care joacă la Campionatul European, polonezul Pawel Golanski, a avut o evoluţie dezamăgitoare în meciul pierdut duminică de echipa sa cu scorul de 2-0 în faţa Germaniei.

Fundaşul Stelei a fost titular în formaţia aliniată de selecţionerul Leo Beenhakker în faţa "panzerelor". Golanski a început partida destul de agitat, şi în minutul 4 a avut o intrare cu talpa la Fritz. Din fericire pentru el, arbitrul nu a sancţionat faultul grosolan al stelistului.

După o evoluţie modestă, fundaşul a greşit grav la golul doi al nemţilor, dând ocazia lui Podolski să majoreze scorul. "Ce să comentez despre Golanski? A dat-o în bălării", a fost de părere finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

Jucătorul este apărat de preşedintele clubului din Ghencea, Valeriu Argăseală: "Golanski joacă la echipa noastră pe partea opusă. A greşit o dată, oricărui jucător i se întâmplă. A arătat că merită să fie în echipa naţională a Poloniei".

Liga I va mai putea avea un fotbalist care joacă la acest turneu final, dacă suedezul lui CFR Cluj, Mikael Dorsin, va fi folosit de selecţionerul scandinav Lars Lagerbak.

"Nu trebuie să stăm cu capul plecat"

Presa poloneză nu a trecut cu vederea eroarea stelistului. "Podolski a înscris la vinclu golul doi al germanilor după ce a profitat de greşeala lui Pawel Golanski", a notat cotidianul "Sports".

Fundaşul a declarat că se va revanşa faţă de suporteri în meciul de joi: "Îmi pare rău de rezultat, mai ales că am jucat în faţa atâtor mii de fani polonezi. Nu trebuie să stăm cu capul plecat. Vine meciul cu Austria şi trebuie să ne concentrăm la maximum", a declarat Golanski pentru sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite