Goian are meci şi în ajunul Crăciunului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul stelist se va afla pe terenul de joc în partida pe care Rangers o susţine cu St. Mirren, în deplasare.

Dorin Goian nu va avea parte de Sărbători liniştite. Mâine, el va avea meci cu St. Mirren, în deplasare, pentru ca miercuri să evolueze în derby-ul cu Celtic, tot în deplasare. Este o situaţie cu care fundaşul român nu s-a mai confruntat în carieră.

„Va fi pentru prima dată când nu voi face Sărbătorile la Suceava. În Bucovina, Crăciunul este cel mai frumos, de la zăpadă până la toate obiceiurile zonei. Ne adunăm toate neamurile, ne vizităm între noi. Din păcate, acesta este singurul inconve­nient din Scoţia, că trebuie să joc în această perioadă. Nu mai spun că pe 28 decembrie avem programat chiar derby-ul cu Celtic", a spus Dorin Goian.

Obligaţi să câştige

Fundaşul de 31 de ani a jucat 17 meciuri în acest sezon şi nu a reuşit să înscrie niciun gol. În acest zile, el negociază cu Rangers o mărire de salariu. Goian câştigă acum 800.000 de euro pe sezon şi speră să mai primească 200.000 de euro în plus.

Rangers este pe primul loc al clasamentului, cu 48 de puncte, şi trebuie să câştige partida cu St. Mirren pentru a păstra avansul de patru puncte faţă de Celtic.

Teoretic, formaţia la care evoluează şi Dorin Goian nu ar trebui să aibă probleme în jocul de mâine. În ultimele 23 de meciuri directe, St. Mirren s-a impus o singură dată. În rest, Rangers a câştigat de 19 ori, iar trei partide s-au încheiat la egalitate. În acest timp, albaştrii au înscris de 50 de ori şi au primit doar 14 goluri.

17 este numărul de meciuri pe care le-a jucat Dorin Goian pentru Rangers în acest sezon.



Oferta de weekend, 1X2 Bet Café Arena: Chelsea - Fulham, derby-ul din Vestul Londrei, la numărul 73

Chelsea şi Fulham se întâlnesc chiar a doua zi după Crăciun. „Derby-ul din Vestul Londrei" a ajuns la numărul 73, statistica fiind de partea albaştrilor. Astfel, aceştia au câştigat de 41 de ori, Fulham s-a impus de numai nouă ori, iar alte 22 de partide s-au îmcheiat la egalitate. Prima dispută între aceste două echipe a avut loc la 3 decembrie 1910, pe Craven Cottage, în faţa a 35.000 de spectatori, iar albii s-au impus cu 1-0. Între cele două războaie mondiale, acest derby atrăgea cei mai mulţi fani pe stadioanele din Marea Britanie. Apoi, cele două formaţii au avut destine diferite astfel că în perioada 1986-2001 nu s-au întâlnit niciodată. Motivul? Fulham a stat mai mult în diviziile inferioare, iar Chelsea şi-a făzut veacul mai mult prin prima divizie.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite