Goian a scos penalty cu Inverness, echipa sa a câştigat clar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei Glasgow Rangers, Dorin Goian, a declarat după victoria, cu scorul de 2-0, din meciul cu Inverness, că acest rezultat este meritat pentru formaţia sa.

"Este un rezultat bun pentru noi şi sunt bucuros că nu am primit goluri. Pentru fundaşi acest lucru contează mult. Cele trei puncte ne dau încredere înaintea meciului de joi (n.r. - din deplasare cu NK Maribor, din play-off-ul Ligii Europa). Consider că am jucat bine şi am meritat să câştigăm. A fost un meci dificil, dar noi am fost mai buni şi am avut ocazii, astfel că în opinia mea rezultatul este just. Este meritat sută la sută. Nu va fi uşor în Slovenia, dar sperăm să avem o evoluţie bună şi să obţinem încă un rezultat bun", a spus Goian,
Dorin Goian a fost integralist în partida cu Inverness, în care a obţinut al doilea penalti al jocului. El a fost faultat în careu de un adversar, în minutul 66, centralul Euan Norris acordînd penalty. Lovitura de la 11 metri a fost apărată de portarul gazdelor, însă mingea respinsă de acesta a fost trimisă în poartă de Mo Edu, care a stabilit astfel scorul final, 0-2. Primul gol a fost marcat de Jelavici, în minutul 60, din penalty.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite