Goian: „Când am luat titlul, atmosfera de la Steaua era la fel de bună ca la Palermo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Goian
Dorin Goian

Dorin Goian rememorează din Italia momentele plăcute petrecute alături de Steaua, comparând starea de spirit din vestiarul celor de la Palermo cu cea de la echipa din Ghencea din urmă cu trei ani, când „roş-albaştrii" luau titlul în Liga 1.

Fundaşul lui Palermo a fost intervievat de postul de televiziune Antenna Sicilia, declarând că unul dintre primele lucruri pe care le-a învăţat la noua sa echipă este importanţa meciului dintre Catania şi Palermo.

„Din momentul în care am ajuns la Palermo mi-au spus că derby-ul cu Catania este cel mai important pentru Sicilia. Când am evoluat contra lor am înţeles că sunt o echipă bună, cred că nu merită locul pe care îl au în campionat (n.r. - poziţia a 15-a), cred că este o echipă de primele zece poziţii. Atunci când am câştigat campionatul în România, în urmă cu trei ani, cu Steaua, era aceeaşi atmosferă excelentă cum este acum la Palermo. Sper ca la finalul campionatului atât Palermo, cât şi Catania să-şi atingă obiecivele, va fi un lucru bun pentru toată Sicilia", a spus Goian, citat de site-ul Tuttomercatoweb.com.

Despre meciul cu Livorno, în care a fost aproape de a marca, Goian a declarat că victoria obţinută este cea mai importantă.

„Cred că am jucat bine şi că nu am dezamăgit publicul. Regret că nu am înscris la meciul cu Livorno, sper să o fac data viitoare. Cel mai important lucru este acela că am câştigat. Acum sumt suportul fanilor, care a început să mă cunoască şi să mă aprecieze, iar acest lucru este un element foarte important pentru orice jucător", a mai spus internaţionalul român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite