Goian: "Îmi place la Rangers şi vreau să rămân aici mulţi ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Goian
Dorin Goian

Fundaşul echipei Glasgow Rangers, Dorin Goian, a declarat că îi place să joace pentru liderul campionatului Scoţiei şi îşi doreşte să rămână acolo mulţi ani, informează Sky Sports.

Goian a fost folosit în ultimele meciuri titular în apărarea echipei din Glasgow, avându-l ca partener în centrul defensivei pe Carlos Bocanegra.

"Sunt puţin surprins, dar muncesc mult, aşa sunt eu şi ştiam când am venit aici că dacă voi munci mult voi avea şansa să joc şi să câştig meciuri. Experienţa mea din Italia şi de la Steaua m-a ajutat mult, colegii de aici de asemenea. Îmi place să joc pentru Rangers, este incredibil aici şi vreau să rămân aici mulţi ani. Mă bucur că fanii sunt alături de mine şi de echipă", a spus fotbalistul român.

Goian a precizat că Rangers nu se poate considera campioană în acest sezon, deşi se află în fruntea clasamentului cu un avantaj de nouă puncte faţă locul doi. "Este normal să fii fericit când te afli în fruntea clasamentului. Dar deocamdatã nu am câştigat nimic. Vrem să fim pe primul loc în luna mai, când se va încheia sezonul. Deocamdată nu am realizat nimic şi este prea devreme să ne gândim că suntem primii", a menţionat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite