Goian a greşit din nou, Radu Ştefan a fost lăudat în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorin Goian, care a evoluat toate minutele pentru echipa sa, Palermo, în meciul câştigat cu 3-1 în faţa lui Chievo, a greşit la primul gol al oaspeţilor. Ştefan Radu a avut prestaţie bună în partida câştigată de Lazio, cu 3-2, în deplasare la Bologna.

Evoluţia din meciul cu Catania, din etapa trecută, când a greşit decisiv la primul gol marcat de Maxi Lopez, i-a afectat evoluţia lui Dorin Goian din meciul cu Chievo, pe care Palermo l-a câştigat însă cu scorul de 3-1 duminică.

„Goian a fost moale în intervenţie la De Paula la golul oaspeţilor, dar a reuşit să se revanşeze cu unele deposedări importante", au scris cei de la „Gazzetta dello Sport", care l-a notat pe jucătorul român cu 6. La Repubblica i-a dat o notă mai mică, 5.5, notând: „Rămăşiţele derbyului cu Catania s-au văzut la Goian. Pare că a început într-o manieră timorată jocul şi la golul lui De Paula a fost în mod clar depăşit de atacantul lui Chievo. Jocul său a crescut însă trecerea timpului".

Agenţia „Datasport" şi site-ul „Tuttomercatoweb.com" au apreciat cu 5.5 evoluţia lui Goian în meciul de duminică. „La mingile pe sus a fost aproape imbatabil, dar la acţiunile în viteză a fost pus în dificultate", au scris jurnaliştii de la „Datasport.it".

Integralist şi el pentru Lazio, care s-a impus în deplasarea de la Bologna cu scorul de 3-2, Ştefan Radu a fost din nou lăudat de presa italiană. „Tuttomercatoweb" a apreciat de nota 6 evoluţia fundaşului român, notând că acesta avut „încă o prestaţie bună. Duelul său cu Di Vaio s-a bazat în special pe viteză, dar numărul 9 de la Bologna nu l-a pus în dificultate prea mult. Punctual în intervenţii şi sârguincios la sprijin".

„Gazzetta dello Sport" l-a notat pe Radu cu 5,5, apreciind că a greşit la golul al doilea marcat de Portanova pentru gazde, în minutul 16: „Radu nu a reuşit să-l blocheze pe Portanova la faza golului de 2-0", a scris cotidianul roz.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite