FOTBAL: Viorel Moldovan: "Glasgow Rangers nu m-a impresionat cu nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Viorel Moldovan: "Glasgow Rangers nu m-a impresionat cu nimic"
FOTBAL: Viorel Moldovan: "Glasgow Rangers nu m-a impresionat cu nimic"

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan a declarat într-o conferinţă de presă că a ştiut că Unirea Urziceni va câştiga la diferenţă mare de goluri meciul cu Glasgow Rangers, scor 4-1, din cadrul grupei G a Ligii Campionilor.

"Am spus-o de la bun început că Unirea nu este cu nimic mai prejos decât Glasgow sau Stuttgart, şi eu chiar cred că au şanse mari să se califice. Rangers chiar nu m-a impresionat cu nimic, şi e clar că a fost ziua Unirii. Aşa este, când e să îţi iasă, chiar îţi iese tot. După ce au primit gol, Dan Petrescu a mutat foarte bine prin introducerea lui Onofraş. Şi eu sunt de părere că cea mai bună apărare este atacul, şi asta s-a văzut şi în jocul Unirii, pentru că au pus probleme, au fost curajoşi şi au reuşit să câştige fără probleme", a declarat Moldovan.

Antrenorul formaţiei braşovene este de părere că Dan Petrescu poate fi o soluţie pentru naţionala Poloniei. "De ce să nu poată fi Dan Petrescu selecţionerul Poloniei? Este un antrenor tânăr, foarte bun, a câştigat campionatul, a făcut o echipă performantă la Urziceni, o echipă care deşi ca şi individualităţi nu sunt mari staruri, ca şi echipă, are o certă valoare, iar asta nu poate fi contestat de nimeni. La ei unitatea de grup compensează lipsa valorilor individuale", a mai declarat Moldovan.

Echipa Unirea Urziceni a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia scoţiană Glasgow Rangers, în etapa a III-a a grupei G a Ligii Campionilor, obţinând astfel prima victorie în această competiţie.

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, se numără printre candidaţii pentru postul de selecţioner al Poloniei şi este unul dintre favoriţi, având în vedere mai ales faptul că a mai antrenat în această ţară, informează site-ul polishsoca.com. "Aştept un semn de la federaţia poloneză", a declarat Petrescu, citat de site-ul polonez. Potrivit polishsoca.com, dintre antrenorii străini, Petrescu are cea mai mare şansă să fie angajat de federaţia poloneză, deoarece el a antrenat echipa Wisla Cracovia, în perioada 1 ianuarie - 18 septembrie 2006.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite