Salarii de 360 de euro în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salarii de 360 de euro în Giuleşti
Salarii de 360 de euro în Giuleşti

Se întâmplă în Giuleşti. Cel mai prost plătiţi jucători din Liga I îmbracă tricoul Rapidului! Cătălin Straton, Doru Bratu, Cătălin Păun şi Alexandru Ioniţă  sunt fotbaliştii aduşi în vară de la echipa a II-a a „feroviarilor” şi care au rămas cu contracte de Liga a III-a.

Salariile acestora nu depăşesc 1.500 de lei pe lună (aproximativ 360 de euro). George Copos a refuzat să le majoreze veniturile, dar a găsit o modalitate ingenioasă de a-i motiva pentru meciurile din campionat. „Au salarii de 1.200-1.500 de lei, dar, dacă joacă şi câştigă în deplasare, atunci ei încasează câte 8.000 de lei din prime. Nu au de ce să se văicărească”, explică oficialii din Giuleşti.

Şi antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, e de aceeaşi părere cu finanţatorul George Copos când vine vorba de Straton, Păun şi Ioniţă: „În vară jucau în Liga III-a. Sunt doar nişte copii, dacă le faci contracte de 200.000 de euro, îi înnebuneşti. Banii le
iau minţile”.

Lista jucătorilor prost plătiţi de patronul Rapidului se poate mări şi cu Andrei Marinescu, Ionuţ Dobroiu şi Lucian Răduţă, ale căror venituri nu depăşesc 1.000 de euro lunar. La polul opus, jucători ca Juliano Spadacio şi Joao Paulo Pinto încasează salarii enorme, de peste 200.000 de euro pentru fiecare sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite