Hagi ar putea ajunge pe banca Stelei: e presat de Giovani Becali să se împace cu Gigi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi ar putea ajunge pe banca Stelei: e presat de Giovani Becali să se împace cu Gigi!
Hagi ar putea ajunge pe banca Stelei: e presat de Giovani Becali să se împace cu Gigi!

La Steaua nu este linişte nici după numirea lui Mihai Stoichiţă. Demiterea surprinzătoare a lui Bergodi şi instalarea lui "Lippi" în postura de antrenor principal nu calmează spiritele în Ghencea. Suporterii Stelei ar putea asista la o întorsătură spectaculoasă de situaţie: Gheorghe Hagi să preia echipa înainte de finalul turului!


"Mi-a trecut in cap sa-l sun pe Hagi in seara asta. Vroiam o impacare, dar nu vreau sa se zica ca-l injosesc, ca asa si pe dincolo. Hagi va reveni la Steaua curand, dupa ce voi face o echipa buna. Dupa ce echipa va merge ceas, ii voi oferi postul de antrenor principal. Ca sa-i demonstrez ca eu nu sunt rautacios"
, a declarat Gigi Becali la Telesport.

De când verii Becali s-au împăcat, în lumea fotbalului se zvoneşte că Giovani ar fi încercat în mai multe rânduri să-i împace pe Gigi Becali şi Gheorghe Hagi. Ultimul a plecat umilit din Ghencea în 2007, după numai doua luni la Steaua. Acum, mai ales că Mutu a semnat din nou cu firma de impresariat a fraţilor Becali, Giovani doreşte şi o împăcare între Gigi şi Hagi şi l-a propus pe Rege pentru postul de antrenor al Stelei. Mutarea s-ar fi vrut a se face chiar de joi seară, însă Hagi nu s-a lăsat înduplecat. Se pare că varianta numirii lui Hagi nu a fost abandonată iar dacă acesta va accepta, Giovani se va implica în campania de transferuri a roş-albaştrilor.

Care ar fi condiţiile lui Gică Hagi: - Gigi Becali să nu se amestece în alcătuirea echipei - întărirea lotului cu transferuri de jucători valoroşi - un salariu consistent - un proiect care să se întindă pe durata a 5 ani - dacă va fi demis, să i se dea banii pentru restul perioadei de contract, in jur de 3 milioane de euro - să îşi aducă propriul staff - Giovani să fie preşedintele Stelei

Dacă toate aceste condiţii ar fi îndeplinite, Hagi garantează titlul de campion după doi ani. O altă condiţie pe care ar vrea să o impună Hagi ar fi numirea lui Giovani Becali în funcţia de preşedinte al Stelei.

Gigi Becali ar fi de-acord cu aceste condiţii, însă Gică Hagi amână un răspuns. De ce ar vrea să se împace Gigi cu Hagi?
- vrea să nu mai fie înjurat de fani, ştie că Hagi e un idol pentru suporterii Stelei şi speră că aceştia vor renunţa la proteste
- vrea să îşi repare imaginea, mai ales că se apropie alegerile prezidenţiale

Suporterii Stelei au emis un comunicat în care dezaprobă demiterea lui Cristiano Bergodi. Iată unul dintre pasajele comunicatului: "Înclinaţiile lui George Becali de a jigni şi tiraniza pe toţi cei care îndrăznesc sa-l contrazică au fost din nou confirmate. Neputinţa acestui om de a lăsa un antrenor să-şi faca el, singur, treaba pentru care este plătit şi pentru care el, singur, răspunde este nu un accident, ci un amănunt care ţine de biografia lui Becali. El nu are colaboratori, ci slugi. Nu acceptă păreri şi sfaturi, ci linguşiri şi intrigi."

Ultimele doua zile au însemnat o adevărată nebunie la Steaua. Iată filmul evenimentelor: Joi ora 20:00 - patronul Stelei le ţine jucătorilor în vestiar un discurs mobilizator, dar sfârşeşte prin a-i critica pe unii din ei ora 22:45 - Gigi Becali se duce la vestiarul Stelei nemulţumit de rezultat, însă Cristiano Bergodi îi închide uşa în nas. Panduru: "La pauză s-a întâmplat totul!" ora 23:50 - se termină meciul Steaua - Sheriff, scor final 0-0 Vineri: ora 00:00 - Gigi Becali se dezlănţuie la adresa lui Cristiano Bergodi şi anunţă că acesta nu o va mai antrena pe Steaua ora 03:00 - Mihai Stoichiţă este anunţat ca noul antrenor al Stelei în faţa reşedinţei lui Becali ora 10:00 - Stoichiţă susţine primul antrenament al Stelei ora 13:00 - a urmat conferinţa de presă în care s-a făcut anuţul oficial: Stoichiţă, noul antrenor din Ghencea: "Nu mă deranjează dacă sunt interimar!"

Conflictul dintre Hagi şi Gigi Becali

Hagi şi Gigi Becali s-au certat la începutul sezonului 2007 - 2008. După ce Hagi a calificat pe Steaua în grupele Ligii Campionilor, Regele şi-a dat demisia la scurt timp, sătul de contestaţiile venite la televizor din partea lui Becali. "Nu o să mai lucrez niciodată cu omul acesta", spunea Hagi la acea vreme. Între cei doi a avut loc un schimb dur de replici şi nici până astăzi nu s-au împăcat.




Mai citeşte:
 Hagi îl atacă pe Gigi: "Să-i vedeţi dosarul!"
 Becali: Hagi e prea dobitoc şi nu stau de vorbă cu el!"
 Gigi: „Pe Hagi îl pun securiştii să zică de mine!“


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite