Ginerele lui Maradona, foarte aproape de a strica petrecerea galacticilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ginerele lui Maradona, foarte aproape de a strica petrecerea galacticilor
Ginerele lui Maradona, foarte aproape de a strica petrecerea galacticilor

Real Madrid a câștigat meritat derby-ul local cu Atletico, dar a tremurat pe final când Kun Aguero a avut golul egalizator în vârful bocancului.

Derby-ul madrilen Atletico – Real s-a încheiat cu victoria echipei oaspete, cu scorul de 2-3. Madrilenii au dominat autoritar jocul. Ei și-au creat numeroase ocazii de a marca, fructificând trei dintre ele prin Kaka (5), Marcelo (24) și Higuain (63).

Când meciul părea că se îndreaptă către o victorie clară a Realului, Atletico a reușit să dea lovitura de două ori prin Forlan (78) și Aguero (79), mărind suspansul.

Eliminarea lui Sergio Ramos – roșu direct pentru un fault periculos – și intrarea lui Kun Agüero, au destabilizat pe final jocul bun al Realului și doar intervențiile salvatoare ale portarului Iker Casillas au scăpat echipa ”galacticilor” de o remiză.

Aguero a avut golul trei în vârful bocancului, dar goal-keeper-ul Realului s-a opus miraculos în fața șutului ginerelui lui Maradona.

Barca a început cu rezervele

În urma acestui rezultat, Realul se menține în coasta liderului, FC Barcelona, care ieri, pe teren propriu, a obținut o victorie clară în fața revelației acestui campionat, Mallorca (4-2). Fără Messi, Xavi, Iniesta și Alves, printre titulari, catalanii au început bine jocul, având o posesie covârșitoare a balonului, în ciuda faptului că rivalii au opus o rezistență dârză.

Barca a deschis repede scorul prin Pedro (11) și se părea că mașina de fotbal a catalanilor va începe să marcheze gol după gol, în ciuda absențelor jucătorilor odihniți. Nu a fost așa, pentru că Nunes a egalat pentru Mallorca în minutul 19, dând emoții catalanilor că vor înregistra a treia remiză în decursul unei săptămâni, după egalul cu Osasuna (1-1) și cel cu Rubin Kazan (0-0).

Reușitele lui Pedro (40) și Henry (42) au adus liniște în vestiarul Barcei pe durata pauzei, iar pe finalul meciului, Messi (86) și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, înscriind dintr-un penalty. În prelungiri, oaspeții au stabilit scorul final la 4-2, în urma reușitei lui A. Keita (90+2).

Getafe învinsă acasă

De înfrângerea echipei din Mallorca a profitat Deportivo, care a depășit-o în clasament, în urma victoriei obținute în delasare la Getafe (0-2). La echipa gazdă, românul Cosmin Contra, a fost din nou absent din lotul de 18 jucători convocați.

Mista (14) și Luis Filipe (58) au marcat pentru formația din A Coruña. Chiar dacă oaspeții au încheiat jocul fără fără eliminații Riki (25) și Sergio (71), Getafe nu a reușit să răstoarne rezultatul, înregistrând a șasea înfrângere din acest campionat.

Malaga, remiză nesperată la Tenerife


Tot ieri, s-a disputat și partida Tenerife – Malaga, încheiată la egalitate, scor 2-2.Gazdele s-au desprins repede pe tabela de marcaj prin golurile marcate de Roman Martinez (18) și Alfaro (27), dar oaspeții au reușit să obțină un nesperat rezultat de egalitate, grație reușitelor lui Edinho (29) și Javi Lopez (77).

Vezi pe adevărul.es rezumatele meciurilor de ieri și clasamentul provizoriu al etapei a 10-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite