Gillet: "Trebuie să învingem România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guillaume Gillet
Guillaume Gillet

Partida amicală Belgia - România va avea loc vineri, de la ora 21.45, pe Stadionul Maurice Dufresne din Liege.

Mijlocaşul Guillaume Gillet (Anderlecht Bruxelles) a afirmat că jucătorii naţionalei Belgiei trebuie să fie motivaţi pentru meciul amical cu România de vineri, o victorie fiind foarte bună pentru moral, informează publicaţia Het Laatste Nieuws.

"E bine că jucăm la Liege, încap 25.000 de oameni în tribune şi se poate pune o presiune mai mare pe adversar. Abordăm meciul cu România cu cea mai mare seriozitate şi trebuie să învingem, mai ales că jucăm acasă. O victorie ne-ar aduce încredere în perspectiva campaniei de calificare la turneul final din Brazilia. Trebuie să jucăm toate cele 90 de minute cu dorinţa de a câştiga", a spus Gillet.

Pentru meciul cu România, selecţionerul Georges Leekens nu poate conta pe jucătorii Nicolas Lombaerts (leziune la coapsă), Romelu Lukaku (pubalgie pe fond de oboseală), Timmy Simons (lovitură la coaste) şi Vadis Odjidja-Ofoe (accidentat la genunchi). După Lombaerts, şi Lukaku şi Odjidja-Ofoe au părăsit cantonamentul, Simons urmând să fie recuperat până la meciul amical cu Franţa din 15 noiembrie.

Partida amicală Belgia - România va avea loc vineri, de la ora 21.45, pe Stadionul Maurice Dufresne din Liege.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite