Gigi vrea atmosferă de „23 August” în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul a pus tunurile pe fanii stelişti şi plănuieşte o revoluţie culturală pentru „ultraşi”. „Dictato­rul” Becali vrea o galerie de elevi de liceu, care să aplaude echipa. Ca la mitingurile ceauşiste.

Gigi Becali, patronul Stelei, a declanşat ieri un atac virulent la adresa fanilor din galeria stelistă, care l-au înjurat după remiza cu Gloria Buzău. Pentru a scăpa de critici, Gigi Becali este pregătit să facă o adevărată revoluţie. „Păi eu stau de vorbă cu golanii ăştia care mă înjură?

N-am nicio treabă cu suporterii de la tribună, vreau să curăţ peluzele! Este vorba de vreo 2.000 de vagabonzi. Trimit bodyguarzii să le rupă capul”, a precizat Becali pentru postul Telesport. Preşedintele Valeriu Argăseală a fost însărcinat să creeze o nouă galerie demnă de adunările ceauşiste de la 23 august. „Voi face la Steaua un nou tip de galerie, cu elevi îmbrăcaţi frumos şi care vor face galerie. Argăseală lucrează la acest proiect”, a dezvăluit Becali.

Patronul nu doreşte ca Steaua să aibă galerie la derby-ul de sâmbătă cu Dinamo: „Nu mai vreau galerie nici cu Dinamo, nici cu Rapid. Nu mai am nevoie de suporteri”.

„Mihai Stoica să tacă!”

Becali l-a acuzat pe Mihai ­Stoica, fost manager al clubului, că încearcă să instige jucătorii împotriva sa. Latifundiarul a adăugat că nu are datorii financiare la fotbalişti, aşa cum a acuzat fostul stelist Mihăiţă Neşu: „Nu avem să-i dăm niciun ban lui Neşu. A semnat o hârtie conform căreia nu are nicio pretenţie. Să-mi zică mie cineva dacă are de primit bani de la Steaua.

Probabil că Neşu este intoxicat de Mihai Stoica. Este pentru prima dată când îi spun public lui Mihai Stoica să îşi vadă de treaba lui, să nu mai comenteze el de Steaua. Dacă are o obsesie cu Steaua, să se ducă la doctor. Eu am băgat furculiţa în capul lui în poza de grup a echipei. Capul lui este decupat acum, nu mai apare în pozele cu echipa”, a fost declaraţia şocantă a lui Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite