Gigi n-are pe cine să vândă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi este dispus să se despartă de jucători precum Ghionea, Goian sau Dayro Moreno, patronul Stelei n-a primit încă nicio ofertă pentru ei. Singura noutate certă de la reunirea de azi a Stelei este portarul Ciprian Tătăruşanu.

Mai citiţi şi
Bergodi îl vrea pe Rada în locul lui Ghionea
Tiago Gomes: „Pot veni chiar gratis la Steaua!“
Steaua află azi prima adversară din Europa
FOTBAL: Uite de ce nu mai ajunge Pepe Moreno la Steaua!

Pepe Moreno, Tiago Gomes, Iulian Tameş, Cristi Bud, Carlos Cesinha, Vladimir Bozovici şi José Montiel sunt numele vehiculate recent ca posibile achiziţii ale Stelei pentru noul sezon.

Totuşi, niciunul dintre ei nu a venit încă în Ghencea, astfel că Bergodi trebuie să se descurce cu ce are la dispoziţie, lotul roş-albaştrilor urmând a se reuni azi la stadionul Ghencea. Motivul?

Gigi Becali nu mai vrea nici în ruptul capului să mai investească vreun ban din propriul buzunar, singura soluţie pentru ca Steaua să se întărească în această vară şi cu altceva decât jucători liberi de contract este ca verii Giovani şi Victor să reuşească să vândă câţiva fotbalişti în străinătate.

“I-am promis lui Cristiano că aduc jucători, dar nu mai investesc banii mei în fotbal! Dacă vindem ceva, atunci vom şi putea cumpăra, altfel căutaţi-mi doar băieţi care să vină liberi”, le-a transmis zilele trecute Becali celor din conducere.

În ciuda declaraţiilor optimiste ale patronului, care spera să-l transfere pe Sorin Ghionea la Terek Groznîi pentru 800.000 de euro, surse din anturajul grupării din Ghencea susţin că oferta n-ar mai fi de actualitate şi că oricum aceştia n-ar fi dispuşi să plătească atâţ pe un fundaş de 30 de ani.

Nici pe adresa lui Dorin Goian nu există vreo propunere concretă, deşi Birmingham şi-a manifestat interesul pentru stoper. Dayro Moreno va fi şi el nevoit să se întoarcă cu coada între picioare la Steaua, din moment ce agentul său, Alvaro Muñoz Castro, nu a găsit nicio echipă care să plătească milionul de euro cerut de Gigi în schimbul său. 

Dayro Moreno s-a ieftinit

Gigi Becali susţine că nu mai există niciun jucător netransferabil în lotul Stelei. „Toţi sunt de vânzare dacă am oferte, pentru că vreau să fac curăţenie şi să reconstruiesc tot. Pe Dayro Moreno aş vrea să iau un milion, dar îl dau şi cu 800.000 de euro. Ce se întâmplă dacă pleacă Goian şi Ghionea? Îi avem pe Rada, Tudose, Baciu şi Ninu”, a precizat latifundiarul.

6 sezoane a jucat Sorin Ghionea în Ghencea, el fiind unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lot.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite