Gigi s-a dus degeaba la puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi s-a dus degeaba  la puşcărie
Gigi s-a dus degeaba la puşcărie

Gigi Becali se bate cu nemţii de la FC Köln pentru achiziţionarea lui Cristi Tănase de la FC Argeş, pentru care a oferit un milion de euro şi 50% dintr-un eventual transfer în străinătate.

Patronul Stelei s-a deplasat la Penitenciarul Colibaşi şi a vrut să trateze cu Cornel Penescu. El nu a putut însă intra în camera de vizită a deţinuţilor deoarece nu avea niciun act de identitate la el. „Sunt George Becali. Mă recunoşti? Dacă da, atunci dă-mi voie să merg la Penescu. Ce îmi trebuie mie act de identitate? Sunt persoană publică, mă cunoaşte toată lumea!“, a încercat Becali să-i convingă pe gardieni.

După o oră de stat la poarta puşcăriei, Becali a rămas cu ochii-n soare şi a plecat de la Colibaşi dezamăgit. Patronul Stelei a fost însă întors din drum de avocatul Florentin Scaleţchi, care îl reprezintă pe Penescu în dosarul privind corupţia din fotbal. Ghinion şi de data aceasta, pentru că nici avocatul nu a reuşit să obţină biletul de intrare pentru Becali.

„Ăştia îşi bat joc de mine! Nu mă mai întorc nicidată la Colibaşi!”, a răbufnit Becali înainte de a pleca pentru a doua oară din parcarea Penitenciarului Colibaşi. „Voi ţine legătura cu Penescu prin avocat şi îi transmit următorul mesaj:«Dacă mi-l dă pe Tănase, îl scot de la penitenciar!»”, a spus Gigi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite