FOTBAL: Gigi Becali: “Mi-e jenă şi mi-e ruşine!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gigi Becali: “Mi-e jenă şi mi-e ruşine!”
FOTBAL: Gigi Becali: “Mi-e jenă şi mi-e ruşine!”

Patronul Stelei, Gigi Becali, şi-a găsit cu greu civntele la finalul meicului din Ghencea. Supărat că fotbaliştii lui Bergodi au făcut doar 0-0 cu cel mai slab adversar din grupă, Şeriff Tiraspol, Becali i-a făcut praf pe jucători.

“Rezultatul nu e rău, ci ruşinos. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat.

Andrei Ionescu - mort, Onicaş - mort. Szekely... în nota lui. Nicoliţă nici nu a avut ce să facă, echipa nu l-a ajutat. Bogdan Stancu a mişcat ceva, dar tot nu avea ce face", a declarat Gigi Becali la gsptv.

"Ionescu a dormit pe teren. Jucătorii n-au înţeles indicaţiile tactice date de Bergodi. Pentru evoluţiile lui Onicaş şi Ionescu, singura explicaţie poate fi oboseala. Mi-e jenă şi ruşine. Mai mult nu pot spune”, a zis  Becali

"În viaţa mea nu am fost la pauză la cabine până azi. Nu m-a lăsat Bergodi să le spun ceva. Eu am vrut să-i motivez, să vorbesc cu ei. Jucătorii ştiau că niciodată în viaţa mea nu am fost acolo şi cred că ar fi contat pentru ei... Mâine (n.r. astăzi)o să vedeţi ce înseamnă să nu-l respecţi pe Becali! Nu vreau să spun mai multe presei acum, o să vadă toată lumea mâine ce voi face!", a ameninţat finanţatorul.

Nici antrenorul Cristiano Bergodi nua  scăpat de furia lui Becali.

"O să vedem dacă dau afară pe cineva sau nu. Jucătorilor nu ce să le reprosez, dar antrenorului...O să vedeţi mâine (n.r. astăzi) la antrenament ce se va intâmpla. Voi lua măsuri drastice", a spus patronul din Ghencea

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite