„Gigi Becali nu ne poate închide gura!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii roş-albaştrilor  nu sunt impresionaţi de planul patronului stelist de a închide peluzele stadionului din Ghencea, din sezonul viitor. Galeria vrea să continue protestul indiferent de consecinţe. În timp ce Gigi Becali ameninţă cu închiderea peluzelor, fanii Stelei îi transmit că n-are cum să-i reducă la tăcere.

Războiul dintre patronul stelist Gigi Becali şi fanii echipei este departe de a fi încheiat. Declaraţia lui Becali, care a spus recent că va închide peluzele din sezonul viitor, nu i-a speriat deloc pe cei care-l contestă.

„Până la urmă, ei stau acolo pe scaunele plătite de mine. Dacă mă vor mai înjura, le voi închide peluzele, din sezonul următor, ca să nu mai stea ei grupaţi şi să strige ce vor”, a spus omul care dictează în Ghencea. Astfel, el este convins că membrii galeriei nu se vor mai putea organiza, dacă vor fi nevoiţi să stea în cele două tribune, alături de ceilalţi spectatori.

La auzul acestor cuvinte, suporterii roş-albaştrilor nu au rămas indiferenţi. Ei se vor întâlni azi pentru a stabili ce vor face de acum înainte. „Dacă Gigi Becali crede că aşa ne poate opri, se înşală. Vom lua bilete la tribună, nu este nicio problemă”, ne-a spus, sub protecţia anonimatului, unul dintre membrii galeriei.

Apoi, fanul a continuat: „Să sperăm, totuşi, că nu va închide peluzele. Problema este că Gigi Becali este minţit în permanenţă de oamenii din anturajul lui. Sunt unii care-l injectează permanent şi îi ascund realitatea. Când ne-am întâlnit noi cu el, am observat că ne acuza de lucruri total absurde. Cum ar fi, de exemplu, că noi am fi plătiţi să strigăm împotriva lui”.

Cred că argăseală este principalul vinovat

Susţinătorii echipei din Ghencea îl bănuiesc pe Valeriu Argăseală drept omul care îl montează pe Becali împotriva lor. Totul a pornit de la o declaraţie mai veche a patronului. „Mi-a zis Argăseală că vrea să facă o nouă galerie, recrutată din liceeni. Va merge prin şcoli şi licee şi va recruta noi suporteri. Va fi o galerie civilizată, devotată Stelei. E genial Argăseală ăsta!”.

Fanii au reacţionat imediat, mai ales după ce au aflat că preşedintele stelist a interzis intrarea pe stadion cu mesaje scrise. Galeria a afişat imediat un banner împotriva lui Argăseală în timpul meciului cu Poli Iaşi: „Argăseală, sclav cu plată, pentru Gigi stai şi capră”. Suporterii sunt decişi să continue cu protestele în ciuda şicanelor făcute de conducerea clubului şi de forţele de ordine.

Vor alt patron

Galeria Stelei este nemulţumită atât de modul în care Gigi Becali a condus clubul, cât şi de comportamentul acestuia faţă de suporteri. Protestul fanilor va continua până la plecarea lui Becali din Ghencea.

image

Dacă se va ajunge şi acolo, atunci vom protesta în faţa arenei din Ghencea sau chiar în faţa casei lui din Pipera.

image



un membru al galeriei Stelei

image

Dacă Gigi Becali crede că aşa ne poate opri, se înşală. Vom lua bilete la tribună. Doar nu va închide tot stadionul!

image



un membru al galeriei Stelei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite