Gigi Becali forţează împăcarea cu fanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei le-a transmis suporterilor că doreşte să facă pace cu ei. Liderii şi membrii mai vechi ai galeriei se vor întâlni astăzi pentru a discuta strategia pe care o vor adopta pe viitor faţă de Gigi Becali.

Gigi Becali este în acest moment cel mai hulit patron, iar inamicii săi sunt chiar propriii suporteri. Aceştia i-au declarat război deschis lui Becali şi au început cu o demonstraţie de forţă chiar de la debutul returului.

La meciul cu Vaslui, scandările şi bannerele anti-Gigi s-au bucurat de sprijinul întregului stadion. Speriat de atmosfera ostilă creată de fani şi convins de jucătorii care s-au plâns că sunt afectaţi de acest conflict, Gigi Becali s-a decis să facă pace. După ce recent i-a numit pe contestatari „golani“ şi „vagabonzi“, Becali şi-a schimbat tonul în declaraţii.

„Vă promit că nu voi mai spune nimic rău de fani. Recunosc faptul că am nevoie de ei. Dar trebuie să înţeleagă că eu nu voi pleca niciodată din Ghencea. Suntem condamnaţi să rămânem împreună, fie că ne place sau nu. Aşa că trebuie să găsim o soluţie ca să rezolvăm situaţia“, a declarat patronul stelist.

După semnalul transmis în presă, Becali a luat legătura, prin intermediari, cu liderii galeriei, cărora le-a transmis că vrea pace. Gigi le-a cerut să se oprească măcar pentru jucători, care nu se mai pot concentra la meciuri din cauza acestui război intern. Iniţiativa lui Becali a avut un succes parţial. Dacă o mică parte a galeriei ar fi de acord cu stoparea protestelor, majoritatea doreşte să continue tot sezonul.

Fanii au şedinţă astăzi

„În acest moment nu putem să zicem nimic clar. Nu ştim dacă declaraţiile domnului Becali pot fi crezute sau nu. Membrii importanţi ai galeriei vor organiza o şedinţă pentru a se decide strategia pentru următoarele meciuri. Există posibilitatea unei împăcări, dar nu ştim dacă se va realiza“, a spus Dorin Taban, unul dintre liderii galeriei steliste.

Şedinţa fanilor va avea loc în această după-amiază, dar membrii grupărilor radicale din cadrul galeriei se vor opune unui pact galerie-Gigi Becali. „Noi nu vrem împăcare cu domnul Becali. La meciul cu Dinamo ne-a chemat la Palat şi noi ne-am dus să-i spunem de ce îl înjurăm. După aceea, el a declarat în presă că am fost să cerşim bilete“, a declarat alt lider al galeriei.   

Site-uri „închinate“ lui Becali

Suporterii Stelei au găsit mai multe moduri de a protesta faţă de patronul din Ghencea, George Becali, unul dintre acestea fiind inedit. I-au „închinat“ lui Becali mai multe site-uri, prin care să-i evidenţieze părţile negative.

Pe „ciobanul.com“ găsiţi rubrici precum: „Despre cioban“, „mioriţa fotbalistică“, „maximele lui Gigi“, jocuri, „cultură“, video şi poze.

La rubrica „Despre cioban“ găsiţi diferite date despre latifundiarul din Pipera, inclusiv numele, ziua de naştere şi locul naşterii, însoţite de comentariile considerate adecvate de cel care a făcut site-ul: „Ciobanul ANTImioritic se numeşte Gigi, i se spune Jiji şi încă de când a intrat pe poarta Complexului Sportiv Steaua mirosea strident a oaie. El s-a născut, din nefericire, în România, în comuna Zagna, judeţul Brăila, la 25 iunie 1958“.

Lăcătuş, suspendat cu Braşov

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a fost suspendat o etapă de campionat de către Comisia de Disciplină a FRF.  „Fiara“ nu va sta pe bancă la meciul cu FC Braşov din cauza incidentelor de la finalul meciului cu FC Vaslui. Atunci, Lăcătuş l-a înjurat pe arbitrul care a condus partida, Ovidiu Haţegan. Astfel, Steaua a mai primit o lovitură înaintea meciului cu Braşov, după mutarea jocului din nocturnă la ora 15.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite